Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.1.)

utorok, 31. január 2012 18:16 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.1.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Zimné prestupové obdobie je tu a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

 

Sneijder do MU?
Dnes končí prestupový termín a na povrch sa dostalo veľké množstvo možných presunov.  Jedným z nich je údajný prestup záložníka Interu Miláno Wesleyho Sneijdera do Manchestru United a holandského reprezentanta údajne zazreli aj v Manchestri na letisku. Samotný Sneijder sa však len pred pár dňami vyjadril, že s Interom by rád postúpil do štvrťfinále Ligy Majstrov.

Kanouté do Fulhamu
Aj druhá dnešná správa je s prívlastkom „údajne“. Útočník FC Sevilla Frederic Kanouté, ktorý sa už neraz vyjadril, že by chcel prestúpiť do iného mužstva a opustiť Andalúziu údajne zakotvil v anglickom Fulhame. Tréner „Chalupárov“ Martin Jol by s ním mal do útoku  Cottagens rátať spolu s Američanom Dempseym.

Kohút Llorente?

Útočný klenot baskického Athleticu Bilbao Fernando Llorente vraj dnes vo večerných hodinách prestúpi do anglického Tottenhamu. Kormidelník Kohútov Harry Redknapp sa už neraz vyjadril, že by chcel vidieť Llorenteho vo svojich radoch. Ak by španielsky reprezentant nakoniec do Londýna prestúpil, mužstvo Tottenhamu by musel pravdepodobne opustiť Jermain Defoe, ktorý dostáva podľa jeho vyjadrení príliš málo šancí.

Lalkovič na hosťovanie?

Slovenský reprezentant do  21 rokov Milan Lalkovič sa cez svoj profil na sociálnej sieti Facebook vyjadril, že je dosť možné, že sa poberie do konca sezóny na hosťovanie. Lalkovič totiž stále nenazrel do prvého mužstva Chelsea a účinkovanie v rezerve sa mu máli. O jeho služby má údajne záujem viacero anglických druholigových tímov.

Mourinho na odchode

Tréner Realu José Mourinho by údajne mohol po sezóne opustiť Biely Balet a zmeniť pôsobisko.  Jeho ďalšie kroky by mali smerovať do Anglicka.

Dalgish zrejme spokojný
Kormidelník Liverpoolu Kenny Dalgish je zrejme spokojný so zložením jeho súčasného kádra nakoľko ráno vyhlásil, že jeho tím už nebude vyvíjať žiadnu aktivitu na prestupovom trhu.

Bridge k Čiernym mačkám

Posilou priemerného Sunderlandu sa dnes stal bývalý futbalista Chelsea a anglický reprezentant Wayne Bridge. Bridgea si do svojho tímu vyhliadol samotný tréner Martin O´Neill, ktorý s ním ráta na kraj obrany Black Cats.

Zamora posilní QPR

Nováčikovi Premier League Queens Park Rangers sa podarilo v posledný deň prestupového trhu uloviť zaujímavú posilu do útoku. Do QPR prichádza z Fulhamu Bobby Zamora za štyri milióny libier.

Barrios zostáva v Dortmunde

Lucas Barrios v zime zostane v Dortmunde. Potvrdil to portálu sport1.de hráčov agent. Barrios bol v posledných hodinách spojovaný najmä s prestupom do Fulhamu, ktorý údajne ponúkal Dortmundu 8 miliónov libier.

Aršavin možno do Machačkaly

V posledný deň zimného prestupového obdobia možno napokon príde čas aj na Andreja Aršavina, o ktorom sa hovorilo v súvislosti s odchodom z Arasenalu už  dlhšiu dobu a dokonca sám Arséne Wenger vyhlásil, že existuje možnosť jeho predaja. Na poslednú chvíľu prejavila záujem o ruského kapitána ruská Machačkla, ktorá podľa Sky Sports začala s Arsenalom rokovať o jeho kúpe.