Main Content

FOTO: Nové dresy Brazílie budú zrejme trhákom

sobota, 4. február 2012 15:13 | Autor: Jakub Vaverka

FOTO: Nové dresy Brazílie budú zrejme trhákom
FOTO: Nové dresy Brazílie budú zrejme trhákom | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Aj keď sa Brazília z pochopiteľných dôvodov nemôže zúčastniť na ME 2012 Kanaríci sa budú môcť v roku 2012 pochváliť skutočne štýlovými dresmi. Hosťovská verzia je viac menej fádna, no domácu žlto-zelenú vystihuje slovná hračka „v jednoduchosti je krása“.

Na prvý pohľad sa oiciálne návrhy brazílskych dresov takmer nemenia, no keď sa pozriete lepšie uvidíte, že domáci aj hosťovský dres majú na sebe špeciálne otvory, ktoré slúžia na lepšie vstrebávanie potu.  Španielsky portál todosobrecamisetas.net predstavil brazílsku novinku.

DOMÁCE  DRESY

Ako sme už vyššie spomínali, tak domáce brazílske dresy sú jednoduché, no krásne. Návrhári neskúšali žiadne zbytočné ozdoby, ktoré by mohli odevy brazílskych technikov viac pokaziť ako zdokonaliť. Nakoniec treba dodať, že platí staré známe príslovie a to, že dresy nie sú dôležité, no výkony áno.



HOSŤOVSKÉ DRESY

Brazílčania sa pravdepodobne spoliehajú na to, že drvivá väčšina tímov nemá žlté dresy a pravdpepodobnosť, že narazí na Austráliu alebo JAR je malá. Preto sú druhé brazílske dresy jednoduché, no pre krajinu kávy a samby netradičné. Žlté sú len rukávy a modrá jednoducho k Brazílii nejde.