Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.2.)

sobota, 4. február 2012 17:35 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.2.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie je už za nami, no prestupové špekulácie sú stále v kurze. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie špekulácie, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Tevéz zrejme dostane poslednú šancu od Manciniho
,,Dúfam, že Tevéz v Argentíne trénoval, aby sa udržal v kondícií. Ak áno je možné, že ho v tejto sezóne ešte uvidíte v drese Citizens,” prezradil dnes novinárom tréner Manchestru City Roberto Mancini. Ako je známe Tevéza za Manchestru nepodarilo počas zimy predať a momentálne je reálny už iba jeho odchod do ruskej Machačkaly, nakoľko v Rusku končí prestupový termín až 24. feburára. Manicini preto zrejme zmenil svoj postoj k Tevézovi, keďže je jasné, že nevyužitie tohto hráča, ktorý sa ani nedá predať, je dosť neekonomické. 

Bale na lane Barcelony
Španielske periodikum Sport.es dnes prinieslo správu, podľa ktorej má FC Barcelona eminentný záujem o záložníka Tottenhamu Hotspur Garetha Balea. Katalánci údajne boli na zápasoch Kohútov v aktuálnej sezóne už sedemkrát a referencie boli prevažne pozitívne. Jedinou otázkou podľa španielskych médií ostáva len to, či Barca ponúkne za tohto Walesana dostatočne veľkú sumu. Hovorí sa o 50 miliónoch eur.

Mourinho a Chelsea

Aktuálny kormidelník Chelsea André Villas Boas sa na predzápasovej tlačovke pred zajtrajším šlágrom Premier League proti Manchestru United vyjadril aj na margo možného návratu Josého Mourinha do Londýna. AVB si myslí, že Mourinho, ktorý bol najúspešnejším trénerom v histórii Chelsea bude s The Blues spájaný pri každej príležitosti. Populárny „Mou“ chce údajne po sezóne opustiť Real Madrid, no Villas Boas si myslí, že tak jeho skúsenejší krajan neučiní.

Ganso neodchádza

Keď sa spomenie brazílsky Santos, tak sa fanúšikom automaticky vybaví legenda Pelé alebo talentovaný Neymar. Netreba však zabúdať ani na ďalší obrovský talent brazílskeho futbalu, a to na Neymarovho spoluhráča Gansa. O služby tohto ofenzívneho záložníka má záujem hneď niekoľko európskych veľkoklubov, no samotný hráč sa vyjadril, že momentálne nemá záujem odísť.

De Rossi ostáva

V zimnom prestupovom období sa naozaj vo veľkom diskutovalo o tom, že taliansky reprezentant a záložník AS Rím Danielle De Rossi je na odchode a jeho transfer je len otázkou času. De Rossi však podľa vlastných slov nikam neodchádza, práve naopak. V najbližších dňoch by mal s rímskymi Vlkmi predĺžiť zmluvu.

„Comeback“

Tréner FC Barcelona Pep Guardiola a jeho zverenci deklarujú, že boj o titul ešte nevzdali a dnešným dňom zahájili akciu s veľavravným názvom „comeback“, čiže v preklade návrat. Katalánci síce strácajú na Real Madrid sedem bodov, no oba tímy ešte čakajú viacerí ťažkí súperi a poradie v tabuľke sa môže poriadne zamotať.  Dnes nastúpi Biely Balet na ihrisku mestského rivala z Getafe a Barca si zmeria sily na domácom ihrisku s Realom Sociedad.