Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.2.)

pondelok, 6. február 2012 19:06 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.2.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Zimné prestupové obdobie je už za nami, no prestupové špekulácie sú stále v kurze. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie špekulácie, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Wenger nástupcom Blanca?
Vo francúzskej tlači sa objavila informácia podľa ktorej by sa mal stať nástupcom Laurenta Blanca na lavičke francúzskej reprezentácie súčasný kormidelník Arsenalu Arséne Wenger. Podľa zdroja francúzska futbalová asociácia neplánuje Blancovi predĺžiť platnosť súčasného kontraktu. Zmena by pravdepodobne nastala len v prípade nečakaného úspechu Francúzov na Eure 2012, na ktorom po dlhej dobe nebudú patriť medzi favoritov.

Real dostal voľno
Futbalisti Realu Madrid, ktorý v sobotu večer zdolali Getafe na jeho ihrisku 1-0 dostali od trénera Josého Mourinha voľno. V týždni je na programe v Španielsku semifinále Copa del Rey, ktoré sa však Bieleho Baletu už netýka, a preto sa „Pusinky“ vrátia späť do tréningového procesu až v utorok.

Budú vyšetrovať Webba?
Remíza Chelsea s Manchestrom United (3-3) v šlágri kola Premier League možno bude mať dohru za zeleným stolom. Hlavný rozhodca Howard Webb totiž pre hostí odpískal dve skutočne diskutabilné penalty, ktoré výrazne zmenili vývoj zápasu. To, či Webba čaká disciplinárne konanie, je momentálne otázne.

Ferguson sklamaný z bodu
Napriek tomu, že Manchester United včera prehrával na Stamford Bridge s Chelsea už 3:0 (zápas skončil 3:3) bol Alex Ferguson z výsledku sklamaný. Podľa kormidelníka Red Devils boli totiž jeho zverenci v stretnutí lepším tímom a zaslúžili si vyhrať.

Henry odíde do New Yorku podľa plánu
Arséne Wenger sa napokon nedohodol s New York Red Bulls na predĺžení hosťovania Thieryho Henryho na Emirates Stadium. Francúzky kanonier odíde z Arsenalu podľa plánov, teda koncom februára.

Miesto dejiska zápasu s Holandskom známe
Slovenskú reprezentáciu čaká 30. mája priateľský zápas proti jednému z najväčších favoritov ME 2012. Naši chlapci nastúpia proti aktuálnym vicemajstrom sveta Holanďanom a známe je už aj miesto dejiska. Zápas by sa mal odohrať na štadióne Feyenoordu v Rotterdame. Verme, že ho odvysiela aj nejaká slovenská televízia.

Dnes večer atraktívna dohrávka
Aj keď začal pracovný týždeň, tak nezabudnite na dohrávku ligového kola Premier League, v ktorej sa stretne domáci FC Liverpool s Kohútmi z Tottenhamu. Martin Škrtel a jeho spoluhráči o 21:00 vyzvú zverencov Harryho Redknappa. Zápas si môžete pozrieť naživo na Digisport, alebo cez linky na našej stránke na adrese www.sport7.sk/ziveprenosy/.