Main Content

Video: Bitkár Radulov prišiel v zápase o tri zuby

utorok, 7. február 2012 17:01 | Autor: TASR

Ruský hokejista Alexander Radulov v službách tímu Kontinentálnej hokejovej ligy Salavat Julajev Ufa prišiel v nedeľňajšom zápase na ľade Jekaterinburgu o tri zuby.

Známy bitkár Radulov v 35. minúte zápasu, keď jeho Ufa prehrávala 0:4, chcel zabrániť rozohrávke domáceho obrancu Michaila Čurľajeva.

Ten sa snažil prihrať puk popri mantineli spoluhráčovi, ale hokejkou trafil tvár Radulova. Radulov sa následne s krvavými ústami zrútil na zem.

Rozhodca po incidente potrestal Čurľajeva na päť minút plus do konca zápasu. Radulov odkráčal s krvácajúcimi ústami do šatne. Podľa vyjadrenia klubu prišiel Alexander Radulov o tri zuby. Ufa nakoniec podľahla Jekaterinburu 2:6.

Najlepší strelec a najproduktívnejší hráč súťaže v tejto sezóne sa nedávno zviditeľnil incidentom jemu vlastným, keď hokejkou zaútočil na fínskeho trénera brankárov v Ufe Ilariho Näckela.

Radulov si po jednom zo striedaní vybil zlosť tým, že čepeľou hokejky udrel do tváre spomenutého člena realizačného tímu. Priamo po napadnutí sa Fínovi mávnutím ruky ospravedlnil a opäť sa venoval dianiu na hracej ploche. Näckel si miesto kontaktu s hokejkou ohmatal, Radulova ani nenapomenul a na striedačke situáciu ďalej neriešil.

© WEBNOVINY