Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.2.)

utorok, 7. február 2012 19:10 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.2.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie je už za nami, no prestupové špekulácie sú stále v kurze. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie špekulácie, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Stoch nie je na predaj!
Miroslav Stoch podľa predstaviteľov Fenerbahce Istanbul nie je na predaj. ,,Miroslav je náš klúčový hráč a preto nikdy nebol na predaj. Odmietam, že by sme sa s nejakým klubom dohadovali na jeho prestupovej sume, hoci nám bol referovaný záujem Zenitu Petrohrad.”  Viac informácií sa dozviete tu.

Willian do Chelsea ?!

Zimné prestupové obdobie skončilo len prednedávnom, no v médiách sa už objavujú prvé špekulácie o prípadných letných prestupoch. Hotovým transferom je už údajne presun Brazílčana Williana z ukrajinského Šachťaru Donetsk do Chelsea. The Blues chceli Williana získať už v zime, no nemohol by za nich nastúpiť v Lige Majstrov, a preto ho chcú získať až počas leta. Samotný hráč sa však vyjadril, že o žiadnom prestupe nevie.

Vrba na SR nemyslí, záujem ho ale potešil

Dnes výkonný výber SFZ  povolil Jánovi Kováčikovi, aby začal rokovať o zmluve s Pavlom Vrbom. Slovenská reprezentácia totiž po odchode Vladimíra Weissa zatiaľ nemá kormidelníka a práve Vrba by mal byť adekvátnou náhradou. Český denník Sport sa však od Vrbu dozvedel, že momentálne možný presun na Slovensko nerieši a sústreďuje sa len a len na Plzeň, s ktorou ho čaká šestnásťfinále Európskej Ligy proti nemeckému Schalke. Vrba však zároveň údajne dodal, že ho záujem Slovákov teší a presun na lavičku Slovenska rozhodne nevylučuje. Viac informácií sa dozviete tu.

Messi nemá formu

Bývalý argentínsky reprezentant Mario Kempes sa  v jednom z rozhovorov vyjadril, že jeho krajan a jeden z najlepších futbalistov na svete Lionel Messi momentálne nemá formu a potreboval by odpočinok. Kempes tvrdí, že ak by bol on trénerom Barcelony, tak by Messimu doprial dovolenku, no teraz údajne na to nie je vhodný čas, pretože Barca ho jednoducho potrebuje.

Keane verí United

Futbalový internacionál a dlhoročný stredopoliar Manchestru United Roy Keane tvrdí, že aj keď má Manchester City momentálne najsilnejší káder, tak Red Devils majú naopak najviac skúseností, čo by mohlo byť vo finálnej bitke o anglický titul rozhodujúce. Citizens sú však aktuálne na čele a navyše sa im čoskoro vrátia bratia Touréovci, ktorí reprezentujú Pobrežie Slonoviny na Africkom pohári národov.

Krasič do Ruska?

Záložník Juventusu Miloš Krasič mal údajne v januári veľmi blízko k prestupu do Chelsea, no nakoniec z toho vzišlo. Srbský reprezentant však pôsobisko nakoniec zrejme zmení tak či tak, pretože o jeho prestupe rokuje Zenit Petrohrad. Krasič, ktorý hrá v Juventuse už dlhšie druhé husle by zmenu prostredia istotne privítal.

Vittek sa vracia

Najlepší slovenský reprezentačný strelec Róbert Vittek sa po dlhej pauze vracia do tréningového procesu svojho tímu Trabzonspor. Vittek si  17.septembra minuléhoroku roztrhol predný krížny väz a v októbri podstúpil operáciu. Robovi prajeme čo najrýchlejší návrat do súťažných zápasov.