Main Content

VIDEO DŇA: Neuveriteľný gól Alexa Masona sa zapíše do histórie (14.2.)

utorok, 14. február 2012 12:50 | Autor: Martin Gregor

VIDEO DŇA: Neuveriteľný gól Alexa Masona sa zapíše do histórie (14.2.)
VIDEO DŇA: Neuveriteľný gól Alexa Masona sa zapíše do histórie (14.2.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto youtube

Meno Alex Mason si zapamätajte. Zrejme o ňom budeme v budúcnosti ešte veľa počuť. Ale aj keby náhodou nie Alex Mason bude dlhé roky minimálne autorom jedného z najkrajších gólov v hokejovej histórií, ktorý sa podarilo zaznamenať na kamery.

Alex Mason je hráčom Detroitu Lakers. 11. februára sa mu v zápase high school ligy (u nás stredné školy resp. dorastenecká liga) podaril v oslabení husársky kúsok už len tým, že strelil v oslabení gól po získaní puku v strednom pásme. Na tom by nebolo ešte nič také senzačné, keby si brankára nevychutnal spôsobom, ktorý nemá obdoby. Podobné góly ako budete vidieť na tomto videu sme v minulosti už videli (všetky patrili k mimoriadne krásnym) no ten v dnešnom videu dňa sa od nich odlišuje tým, že Alex Mason si pri zakončení položil puk na backhandovú (!!!) stranu hokejky, čo je ešte omnoho náročnejšie. Niet divu, že tento gól na internete označujú aj za "chorý, šialený, neuveriteľný..."

Sledujte video a zdieľajte ho s vašimi kamarátmi. Stojí to za to!