Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.2.)

piatok, 17. február 2012 18:38 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.2.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Zimné prestupové obdobie je už za nami, no prestupové špekulácie sú stále v kurze. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie špekulácie, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.



Redknapp zrejme povedie Anglicko na Euro 2012
Harry Redknapp pripustil, že by mohol viesť počas Euro 2012 anglickú reprezentáciu. ,,Dlhodobo je nemožné viesť dva tímy. Na krátky časový úsek kvôli šampionátu by to ale mohlo vyjsť,” Charizmatický tréner Spurs tak potvrdil nedávne špekulácie, podľa ktorých sa stane trénerom Anglicka len na obdobie európskeho šampionátu a následne sa opäť vráti na lavičku Tottenhamu.

Hiddink novým trénerom Anži Manchačkala
Anži Machačkala bude trénovať podľa ruských médií Guus Hiddink, ktorý podpísal s ruským veľkoklubom, ktorý financuje miliardár Sulajeman Kerimov, zmluvu na rok a pol, podľa ktorej by mal zarobiť 15 miliónov eur. Hiddink na pozícií hlavného trénera nahradí Jirija Krasnožana, ktorý si v tíme údajne nesadol s útočníkom Samuelom Eto’om a obrancom Robertom Carlosom.

Spokojný Rooney
Manchester United včera zvládol ťažký 16-finálový zápas Európskej Ligy na pôde Ajaxu Amsterdam a výsledkom 2-0 si zabezpečil výbornú východiskovú pozíciu pred odvetou na Old Trafford. Útočník Red Devils Wayne Rooney sa prostredníctvom sociálnej siete Facebook vyjadril, že včera to bol pred MU veľký výsledok a je veľmi rád, že on a jeho spoluhráči vyhrali.

Real je silnejší každým dňom, tvrdí Pepé

Portugalský stopér Pepe tvrdí, že Real Madrid je silnejší každým dňom. „Biely Balet“ momentálne vedie ligu s 10 bodovým náskokom pred Barcelonou a v utorok sa pre zverencov Josého Mourinha začne aj jarná časť Ligy Majstrov. Nečaká ich však žiadna prechádzka ružovou záhradou, pretože Real nastúpi v Moskve proti CSKA a očakávajú sa teploty hlboko pod nulou.

Nový Scholes na Old Trafford?

Manchester United údajne zameral „nového Scholesa.“ Red Devils by v letnom prestupovom termíne veľmi radi získali záložníka Borrussie Dortmund Maria Götzeho, ktorý je považovaný za jedného z najtalentovanejších hráčov v Európe a v spolupráci s Alexom Fergusonom by sa z neho mohol stať hráč svetovej úrovne.

Van Persie na Camp Nou?

V kuloároch sa povráva, že Robin Van Persie sa už „prejedol“ Arsenalu a v lete by rád zmenil po rokoch pôsobisko. Van Persie sa dokonca nechal počuť, že ak prestúpi, musí to byť do kvalitnejšieho klubu, akým je Arsenal. Média preto okamžite začali špekulovať o jeho prestupe do Barcelony, ktorá o jeho služby prejavila záujem už aj v minulosti.

Sťažnosť Manchestru City
Vedenie Manchestru City podalo na UEFA sťažnosť na správanie fanúšikov Porta vo včerajšom zápase 16-finále Európskej ligy (1-2). Domáci fanúšikovia údajne rasisticky útočili na hráčov Citizens Maria Balotelliho a záložníka Yaya Tourého.

Boas vraj nepotrebuje podporu hráčov

,,Hráči nemusia podporovať moju víziu, stačí mi, ak mi bude veriť majiteľ klubu,“ vyhlásil tréner Chelsea André Villas-Boas čím si zrejme ešte viac pohneval svojich zverencov, ktorí sú podľa britských médií nespokojní s Boasom a žiadajú jeho odvolanie. Boas zároveň dodal, že si nemyslí, že by ho chcel Abramovič z pozície trénera vyhodiť.