Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.2.)

sobota, 18. február 2012 17:27 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.2.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Zimné prestupové obdobie je už za nami, no prestupové špekulácie sú stále v kurze. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie špekulácie, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Nerozhodný Guardiola

Aktuálny tréner FC Barcelona Pep Guardiola sa stále nerozhodol, či s úradujúcim španielskym majstrom predĺži zmluvu alebo Nou Camp opustí. ,,Potrebujem nájsť motiváciu, aby som chcel pokračovať a zatiaľ v tom nemám jasno. Samozrejme, že by som chcel mať istotu čo najskôr, ale zatiaľ som sa vnútorne nerozhodol,” uvádza Guardiolove slová agentúra AP. Kormidelník Blaugranas zároveň ocenil, že vedenie klubu je v tejto otázke trpezlivé. Viac informácií tu.

Vidič možno stihne záver

Bývalý reprezentant Srbska Nemanja Vidič sa možno stihne vrátiť do kolotoča Premeir League ešte v tejto sezóne. Lekári sú totiž optimistickí a stopérovi Manchestru United predpovedali, že pri troche šťastia by sa mohol vrátiť do plnej tréningovej záťaže v priebehu dvoch či troch mesiacov.

Žilina vyhrala generálku

Jesenný líder Corgoň Ligy MŠK Žilina dnes nastúpil v domácej generálke na jarnú časť súťaže proti slovenskému druholigistovi z Michaloviec. Zverenci Ľuboša Nosického vyhrali po góloch Majtána, Nováka a iba 16- ročného Škriniara poľahky 3-0 a pred prvým jarným kolom sa naladili na víťaznú vlnu.

Mizéria Chelsea pokračuje

Futbalisti Chelsea stále nevystúpili zo svojho tieňa a aj dnes sklamali svojich fanúšikov, keď po katastrofálnom výkone remizovali v 5. kole FA Cupu s Birminghamom City na domácom ihrisku len 1-1. Opakovaný zápas sa bude hrať v Birminghame a lepšiu východiskovú pozíciu majú City.

Ibrahimovič radí

Kontroverzný Švéd Zlatan Ibrahimovič vyhlásil, že pre Robina Van Persieho by bolo najlepšie, keby čo najskôr opustil Arsenal. Milánske AC na čele s Ibrahimovičom totiž v týždni vycvičilo Kanonierov a v Lige Majstrov ich zdolalo 4-0. Samotný Van Persie tieto slová nekomentoval, no zákulisné šumy tvrdia, že by Emirates Stadium mohol opustiť už v lete.

Van Bommel možno domov

Holandský reprezentant v službách AC Miláno Mark Van Bommel sa vyjadril, že sa v lete možno vráti do rodného Holandska do tímu PSV Eidhoven, kde po prvý krát nazrel do veľkého futbalu.

Del Bosque neplánuje návrat na klubovú scénu

,,Keď odídem od národného tímu Španielska neprevezmem už žiadny iný klub. Ani Real Madrid,”  nechal sa počuť Vincete del Bosque v rozhovore pre Canal Plus. ,,Nikdy si nemôžete byť istý na 100%, ale myslím si, že keď mi vyprší zmluva definitívne skončím.”

Drogba tvrdí, že chce zostať v Chelsea

,,Patrím do Chelsea a to je to, čo je dôležité,” povedal Didier drogba v rozhovore pre Football Focus. ,,Každý vie, že chcem zostať v Chelsea a že milujem jeho fanúšikov,” dodal.

Návrat Di Mariu

Angel Di Maria sa po dvoch mesiacoch konečne vracia do zostavy Realu Madrid. Najlepší nahrávač sezóny Primera Division, ktorý mal po 14 stretnutiach na konte 14 asistencií a 4 góly si doliečil poranený stehenný sval a je v Mourinhovej nominácií na zápas so Santanderom.