Main Content

VIDEO: Tomáš Tatar s ďalším bodom. Takto asistoval proti Red Wings

streda, 26. október 2022 07:30 | Autor: TASR

Tomáš Tatar
Tomáš Tatar | zdroj: TASR

Slovenský hokejista Tomáš Tatar si v noci na stredu pripísal asistenciu a bodoval tak v druhom zápase za sebou v prebiehajúcej sezóne NHL. Útočník New Jersey sa podieľal na góle Nica Hischiera, jeho tím triumfoval na ľade Detroitu 6:2. Útočník Phil Kessel z Vegas nastúpil na 990. zápas bez prerušenia, čím prekonal ligový rekord Keitha Yandlea.

Tatar odohral 14:56 minút, vyslal na bránku štyri strely. V zápase si pripísal aj plusový bod a rozdal tri bodyčeky. Jeho spoluhráč Jesper Bratt zaznamenal dva góly a jednu asistenciu. Detroit nebodoval po prvýkrát v sezóne.

Kessel oslávil svoj rekordný míľnik gólom, keď na ľade San Jose otvoril skóre zápasu. Svoj 1000. zápas bez prerušenia by mohol 35-ročný americký útočník odohrať 17. novembra doma proti Arizone Coyotes.

 

výsledky:

Boston - Dallas 3:1, Columbus - Arizona 3:6, Detroit - New Jersey 2:6, Montreal - Minnesota 1:3, NY Rangers - Colorado 2:3 pp a sn, Chicago - Florida 4:2, Calgary - Pittsburgh 4:1, Seattle - Buffalo 5:1, LA Kings - Tampa Bay 4:2, San Jose - Vegas 2:4