Main Content

Perfect Match Tour: Kampaň k MS 2022, ktorej hlavnou tvárou bude Kaká

utorok, 15. november 2022 10:29 | Autor: TASR

Kaká
Kaká | zdroj: © TASR

Hisense štartuje svoju kampaň FIFA World Cup 2022™ pod názvom „Perfect Match Tour" s futbalovou legendou Kaká.

Keďže sa začína záverečné odpočítavanie do Majstrovstiev sveta vo futbale FIFA World Cup Qatar 2022™, spoločnosť Hisense bude spolupracovať s brazílskou futbalovou legendou Kaká na spustení kampane „Perfect Match Tour" v Katare s víziou zaujať a nadchnúť svetových fanúšikov futbalu a vybudovať imidž značky Hisense cez optiku futbalu a športového ducha.

Od novembra do decembra sa bude kampaň spoločnosti Hisense „Perfect Match Tour" konať na niekoľkých významných miestach v Dubaji a Dauhe. Na každom mieste bude Kaká riešiť zaujímavé futbalové výzvy, komunikovať s miestnymi fanúšikmi a vyvolávať nadšenie medzi účastníkmi.

Nasmerovanie energie zahraničných milovníkov futbalu

Hisense „Perfect Match Tour" bude komplexná kampaň, ktorá poskytuje vzrušujúce podujatia na mieste aj na sociálnych sieťach. Fanúšikovia, ktorí sa zapájajú do aktivít na mieste v Katare, budú mať možnosť osobne sa stretnúť s Kaká a zahrať si bok po boku s brazílskou futbalovou legendou, aby mali nezabudnuteľné zážitky. „Perfect Match Tour" tiež zahŕňa všetko, od audiovizuálneho priestoru až po virtuálnu realitu, čo umožňuje spotrebiteľom zažiť najnovšie riešenia značky z prvej ruky.

Okrem toho sa fanúšikovia môžu zapojiť do internetovej kampane, zúčastniť sa aktivít, ktoré iniciovali oficiálne účty spoločnosti Hisense na sociálnych sieťach, vyhrať exkluzívne ceny a podeliť sa o vzrušenie s futbalovými fanúšikmi po celom svete.

Autentický pohľad na najnovšie riešenia spoločnosti Hisense

V kampani sa predstavia aj prispôsobené televízne zostavy Hisense pre Majstrovstvá sveta vo futbale FIFA World Cup 2022™, od ktorých sa očakáva, že sa stanú najdôležitejšími prvkami počas celej kampane.

Jedným z typických produktov spoločnosti Hisense, ktorý bude mať v kampani výrazné zastúpenie, je televízor ULED TV U7. Keďže ide o štandard na sledovanie špičkových športových podujatí, medzi jeho hlavné funkcie patrí vstavaný, profesionálne kalibrovaný športový režim, ktorý automaticky optimalizuje parametre obrazu. Vylepšený obraz znižuje riziká zasekávania a trhania, predstavuje používateľom dynamické farby a mimoriadne plynulý pohyb. Keď je aktivovaný športový režim, každý vzrušujúci moment zápasu bude zobrazený príťažlivo, od fantastických prihrávok a neuveriteľných zručností hráčov až po pokriky a povzbudzovanie priaznivcov každej krajiny.

V poslednom desaťročí spoločnosť Hisense upevnila svoju pozíciu priekopníka v odvetví ULED technológií. Od januára do októbra 2022 sa objem predaja televízorov Hisense série ULED v Kanade, Mexiku, Južnej Afrike, Indii a na mnohých ďalších kľúčových trhoch medziročne zvýšil o 40 %.

Ďalšou revolučnou technológiou zobrazovania od Hisense, ktorá je predstavená v kampani, je séria televízorov Laser TV. Séria Laser TV, vylepšená laserovou technológiou Tri-Chroma, sofistikovaným zobrazovacím systémom DLP, 100- alebo 120-palcovou ultra veľkou obrazovkou a výkonným zvukovým systémom, môže priniesť väčší pohlcujúci zážitok, neuveriteľne realistické farby a úžasný zvuk.

Vytvorenie jedinečného zážitku zo sledovania pomocou špičkovej technológie bolo vždy jednou z pôvodných vízií spoločnosti Hisense. Kampaň „Perfect Match Tour" umožní futbalovým fanúšikom a spotrebiteľom zažiť vzrušujúcejší zážitok z Majstrovstiev sveta FIFA World Cup™ sprevádzaný technológiou Hisense.