Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.2.)

pondelok, 27. február 2012 16:33 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.2.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie je už za nami, no prestupové špekulácie sú stále v kurze. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie špekulácie, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Neapol sníva svoj sen
Špekulácie o odchode Cavaniho, Lavezziho či Hamšíka z Neapolu sú zrejme len fikciou, na ktorej nie je moc pravdy. Potvrdzujú to vyhlásenia prezidenta klubu Aurelia De Laurentiisa, ktorý má v pláne vybudovať z Neapolu skutočný veľkoklub. Podľa nových informácií v Neapole chystajú aj nový štadión, ktorý by mal byť hotový do štyroch rokov. ,,Walter Mezarri má zmluvu ešte na rok a zostane. Tiež to platí o Cavanim. Nemá vôbec zmysel hovoriť o jeho prestupe. Taktiež jednáme o predĺžení zmluvy s Marekom Hamšíkom,“ vyhlásil De Laurentiis.

Van Persie až po sezóne

Hviezdny útočník Arsenalu Robin Van Persie sa vyjadril, že o možnom pokračovaní svojej kariéry na Emirtes Stadium bude rokovať až po sezóne. Kouč Kanonierov Arsene Wenger sa preto obáva, že Van Persie v lete odíde a údajne mu chce ponúknuť nový kontrakt s týždennou výplatou vo výške 150 tisíc libier.

Lampard priznal rozbroje
Hrajúca legenda Chelsea FC Frank Lampard v médiách priznal, že mladý tréner The Blues André Villas Boas sa dostal do konfliktu s niekoľkými staršími hráčmi, ktorí ho nechceli rešpektovať. Lampard však na oplátku dodal, že situácia sa po výhre nad Boltonom 3-0 zlepšila a aj samotnej Chelsea by vnútroklubové rozbroje rozhodne neprospeli.

Škrtel si užil víťazstvo v Carling Cupe
Po 6 rokoch sa Liverpool dočkal zisku ďalšej trofeje. Včera podvečer mužstvo The Reds aj s našim Martinom Škrtelom, ktorý sa postaral o jeden gól, zdolalo Cardiff City vo finále Carling Cupu 3:2. Obávaný stopér dokonca strelil v zápase gól, ktorým v 60. minúte vyrovnával na 1:1. "Po vyrovnávajúcom góle som pocítil nesmiernu radosť. Pomohol som tímu a prial som si, aby sme čo najskôr strelili ďalší, preto som spoluhráčov hnal na našu polovicu.“Viac informácií tu.

Barca chystá 50 miliónov
Vedenie FC Barcelona v uplynulých dňoch deklarovalo, že na letné nákupy vyčlení 50 miliónov eur. Barcelonská prestupová politika však ostáva rovnaká a Katalánci sa zrejme zamerajú na dvoch-troch kvalitných hráčov, ako by mali vyhodiť veľké peniaze za „mačku vo vreci.“ Vo veľkom sa hovorí hlavne o tom, že Camp Nou by mal prísť krajný obranca Valencie Jordi Alba, ktorý je mimochodom barcelonským odchovancom.

Bakoš pôjde od začiatku

Zaskakujúci tréner slovenskej reprezentácie Michal Hipp sa na včerajšom zraze vyjadril,  že Mareka Bakoša pošle v Turecku na ihrisko hneď od začiatku. Útočník Plzne bol v oku reprezentačných trénerov dlho prehliadaný, no v stredu konečne ukáže čo v ňom je a bude zaujímavé sledovať, či sa svojej šance chopí.

Slováci proti Turkom v nových dresoch
Slovenská reprezentácia sa predstaví v prípravnom zápase proti Turecku v nových dresoch. Viac informácií nájdete tu.

Téveza čaká test v rezerve
Carlosa Téveza čaká po dlhšej odmlke prvý súťažný zápas. Roberto Mancini ho chce vyskúšať v stretnutí rezervných tímov proti Prestonu. Kormidelník Citizens údajne potrebuje preveriť kondičku argentínskeho kanoniera, kým ho zaradí na súpisku prvého tímu Citizens.

Götze ešte netrénuje
Včera sme vám priniesli informáciu o tom, že talentovaný nemecký reprezentant Mario Götze, ktorý prekonal nepríjemné zranenie, sa vrátil do tréningového procesu. Dnes to však chceme uviesť na pravú mieru, pretože „Supermario“ začne trénovať až v najbližších dňoch.