Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.3.)

štvrtok, 1. marec 2012 18:33 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.3.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Zimné prestupové obdobie je už za nami, no prestupové špekulácie sú stále v kurze. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie špekulácie, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

PSG sa pokúsi o nemožné
Vedenie Parížu Saint Germain sa v lete pokúsi o prestupovú bombu. Arabskí šejkovia údajne chystajú 80 miliónov eur na kúpu Xaviho z Barcelony. Je však veľmi nepravdepodobné, že by Blaugranas na hocijakú sumu povedali áno, keďže práve Xavi je hlavným tvorcom preslávenej “tikit-aka”hry katalánskeho mužstva.

Messiho teší prvý hetrik v repre

,,Som veľmi šťastný. Vyhrali sme a tri gólu sú pre mňa veľmi špeciálne. Odohral som za Argentínu viac zápasov, v ktorých som nedokázal skórovať, ale vedel som, že góly prídu,” radoval sa po včerajšom zápase Argentíny so Švajčiarskom (1:3) autor hetriku Lionel Messi.

Raúl zrejme aj naďalej v Schalke

Raúl pravdepodobne už v najbližšom období podpíše novú zmluvu so Schalke. Manažér klubu Hort Heldt predložil angetovi španielského kanoniera novú ponuku, podľa ktorej by mal 34-ročný Španiel zostať v Schalke aj v nasledujúcich sezónach.

Slovan chce titul

Dnes absolvoval tlačovú konferenciu pred začiatkom jarnej časti aj obhajca titulu Slovan Bratislava a hlavný tréner Belasých Vladimír Weiss sa vyjadril, že Slovanisti majú aj naďalej najvyššie ciele. Pred jarnou časťou sú optimistami a formu chcú potvrdiť už v prvom jarnom kole proti Dunajskej Strede.

Agger mimo

FC Liverpool sa bude musieť v najbližšom čase zaobísť bez stopéra Daniela Aggera, ktorý sa nepríjemne zranil. Dánsky reprezentant utrpel vo finále Carling Cupu zlomeninu rebra a v obrane ho pravdepodobne zastúpi Jamie Carragher.

Messi má dištanc

V poslednom zápase na ihrisku Atlética Madrid, ktorý Katalánci vyhrali 2-1, dostal Lionel Messi žltú kartu, kvôli ktorej bude chýbať v sobotňajšom domácom zápase proti Sportingu Gijón.

Lukaku na odchode

Belgický mladík Romelu Lukaku pravdepodobne odíde z Chelsea, pretože je veľmi nespokojný s tým, že kormidelník The Blues André Villas Boas ho nedáva hrávať a väčšinou len vysedáva na lavičke. Lukaku sa dokonca vyjadril, že v Londýne ostane iba ak AVB odíde.

Mourinho v lete do Anglicka nepríde

Včera sa v médiách objavila informácia o návrate Josého Mourinha do Chelsea, prípadne do iného londýnskeho klubu. Hoci Mourinho viac krát priznal, že sa chce v budúcnosti do Premier League vrátiť, v budúcej sezóne sa tak zrejme ešte nestane. Uvádza to Daily Mirror.

Keita by sa vraj Liverpoolu nebránil

Tento týždeň sa objavila aj špekulácia o možnom prestupe Seydoua Keitu z Barcelony do Liverpoolu.  Stredopoliar Barcelony, ktorý odohral v tomto ročníku zhruba 50% zápasov Blaugranas, by sa vraj tomuto prestupu nebránil.