Main Content

VIDEO DŇA: Skrytá kamera s Casillasom a Iniestom (5.3.)

pondelok, 5. marec 2012 13:43 | Autor: Martin Gregor

VIDEO DŇA: Skrytá kamera s Casillasom a Iniestom (5.3.)
VIDEO DŇA: Skrytá kamera s Casillasom a Iniestom (5.3.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Španielsko je krajina športu a najmä futbalu zasľúbená. Niet divu, však ide o úradujúcich Majstrov sveta a Európy. Futbaloví hrdinovia, ktorí sa o tento úspech zaslúžili, sú v Španielsku považovaní za malých bohov. Andrés Iniesta a Iker Casillas dvojnásobne.

Prvý menovaný strelil víťazný gól v predĺžení finále MS 2010 proti Holandsku a je snáď jediným futbalistom Barcelony, ktorý je úprimne obľúbený aj medzi  fanúšikmi konkurenčného Realu Madrid. Potvrdzuje to aj standing ovation, ktorý si najmä po návrate z Juhoafrickej republiky vychutnal vo viacerých zápasoch Barcelony na ihriskách súperov.

Iker Casillas je na tom veľmi podobne. Veď ide o brankársku jednotku reprezentácie, ktorá sa tiež v obrovskej miere zaslúžila o krásne okamihy pre španielsky národ. Jeho zákrok vo finále MS 2010 proti Robbenovi je nezabudnuteľný a hlboko vrytí v pamätiach fanúšikov „La Furia Roja”.

Nuž a teraz si predstavte, že tieto dve hviezdy, ktoré sú v Španielsku tak milované, za vami prídu a poprosia vás o autogram. Alebo vás požiadajú o spoločnú fotografiu. Iniesta dokonca zájde tak ďaleko, že sa vám pokloní. Zážitok na celý život? Nepochybne ... sledujte video.