Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.)

sobota, 10. marec 2012 13:43 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Ďalším kandidátom na post trénera FC Chelsea sa stal Marcelo Bielsa, súčasný kormidelník Athletic Bilbao. Bielsa bol už údajne kontaktovaný dvoma manažérmi Chelsea, ktorých však odmietol s tým, že sa bude rozprávať na túto tému len priamo s majiteľom klubu Romanom Abramovičom.

CHELSEA
: José Mourinho sa rozhodol reagovať na špekulácie o jeho odchode do Chelsea a fanúšikom Realu Madrid prisľúbil, že zostane aj v budúcej sezóne trénerom ich tímu.

CHELSEA:
V dnešnom pre Chelsea mimoriadne dôležitom zápase proti Stoke City bude v obrane “The Blues” opäť operovať John Terry, ktorý je už fit po tom ako si doliečil zranené koleno. Potvrdil to dočasný tréner Chelsea Roberto Di Matteo.

ARSENAL:
Na zozname plánovaných letných posíl Arséneho  Wengera sa ocitol 22-ročný útočník Andrej Jarmolenko z Dynama Kyjev a 20-ročný záložník Werderu Brémy Marko Marin. O Marina má veľký záujem aj Tottenham.

ARSENAL:
V pondelňajšom šlágri kola medzi Arsenalom a Newcastlom bude mať Arséne Wenger k dispozícií aj dvojicu doliečených hráčov Mikela Artetu a Aarona Ramseyho.

TOTTENHAM: I
nformácie o podpise novej zmluvy Redknappa s Tottenhamom sú zatiaľ len fámou. Potvrdil to samotný Redknapp, ktorý vyhlásil: ,,Hovorím s Danielom Levym každý deň a viem, že chce, aby som zostal. V tejto chvíli ale žiadna ponuka novej zmluvy neexistuje.”

NEWCASTLE:
Vedenie Newcastle United sa obáva, že si po sezóne neudrží v kádri oporu tímu záložníka Cheika Tiotého. ,,Tioté je u nás rok a pol a ľudia vedia, že sa jedná o kvalitného hráča. Ako máme odradiť nejaký veľký klub, keď sa o neho začne zaujímať? Bude to naozaj ťažké,” povedal riaditeľ tímu Derek Llambias.

ASTON VILLA:
Aston Villa chce využiť nepriazeň osudu Glasgowu Rangers, ktorý zrejme opustí najvyššiu škótsku súťaž pre finančné problémy, a angažovať už bývalého záložníka tohto tímu Gregga Wyldeho. O služby 23-ročného stredopoliara sa zaujíma aj Bolton.

LIVERPOOL:
Shinji Kagawa z Borrusie Dortmund je podľa britských médií vysnívanou posilou Kennyho Dalgisha, no nemecké média tvrdia, že ho zrejme sklame, lebo má v pláne zostať v Dortmunde aj v budúcej sezóne a s “Osami” podpísať novú viacročnú zmluvu.