Main Content

Serie A: Hamšík si natiahol sval, jeho štart proti Sampdorii ohrozený

piatok, 14. máj 2010 11:49 | Autor: TASR

Slovenský futbalový reprezentant pôsobiaci v talianskom prvoligovom klube SSC Neapol Marek Hamšík si počas štvrtkového tréningového zápasu natiahol sval.

Dvadsaťdvaročný ofenzívny stredopoliar musel predčasne odísť z ihriska v 30. min druhého polčasu. Podľa oficiálnej internetovej stránky banskobystrického rodáka by nemalo ísť o žiadne vážnejšie zranenie, jeho štart v nedeľňajšom dueli záverečného 38. kola talianskej Serie A 2009/2010 proti Sampdorii Janov je však ohrozený. Neapolčania si už pred týmto posledným kolom definitívne zabezpečili konečnú šiestu priečku v tabuľke a tým aj miestenku do predkola Európskej ligy UEFA 2010/2011.

Ako ďalej uvádza portál www.marek-hamsik.sk, kapitán slovenskej reprezentácie sa počas tohto týždňa zúčastnil okrem tréningov aj na jednej zaujímavej akcii. So spoluhráčmi z "Partenopei" Ezequielom Lavezzim a Paolom Cannavarom pokrstili nový skúter značky Aprilia. Ide o špeciálnu edíciu venovanú priaznivcom SSC pod názvom Sportcity Cube SSC Napoli. Na skútri dominujú, pochopiteľne, klubové farby Neapola a nechýba ani logo tohto mužstva.