Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.3.)

utorok, 13. marec 2012 13:16 | Autor: Roman Bobaľ

Správy dňa z anglickej Premier League (13.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.3.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Napriek tomu, že s výkonnosťou Edina Džeka panuje v Manchestri spokojnosť neustále sa hovorí o tom, že by mohol klub počas leta opustiť. V kádri je totiž pretlak kvalitných útočníkov a Citizens dokonca zvažujú, že zabojujú o Robina Van Persieho z Arsenalu a Higuaína z Realu Madrid. Džeko by sa potom mohol sťahovať do Bayernu Mníchov. Záujem o jeho služby majú aj viaceré talianske tímy.

MANCHESTER CITY:
Gonzalo Huguaín, ktorý by sa mal v lete stať spoločne s Robinom Van Persiem primárnym cieľom Manchestru City na prestupovom trhu si zatiaľ špekulácie anglických a španielskych médií nevšíma a tvrdí, že sa výhradne sústredí na veci, ktoré súvisia s Realom Madrid.

TOTTENHAM:
Fanúšikov Tottenhamu potešil Harry Redknapp vyhlásením, že momentálne pre neho nie je anglická reprezentácia prioritou. 

MANCHESTER UNITED:
Vedenie Manchestru United sa rozhodlo predĺžiť zmluvu s talentovaným 18-ročným francúzskym záložníkom Paulom Pogbom, ktorého sa z Manchestru snažila získať Chelsea aj Juventus.

ARSENAL:
Yann M’Vila, o ktorého sa už dlhšiu dobu usiluje Arsenal je o krok bližšie k prestupu na Emirates Stadium. Tvrdia to anglické média na základe vyhlásenia kormidelníka Stade Rennes Frederica Antonettiho, ktorý povedal, že 21 ročný záložník po sezóne z Rennes odíde.

LIVERPOOL:
Kenny Dalgish vyzval vedenie anglickej futbalovej asociácie (FA), aby sa zaoberala výrokom Arséneho Wengera, ktorý označil Dalgisovho zverenca Luisa Suáreza za simulanta.

LIVERPOOL:
Kenny Dalghish so dopísal na menoslov kandidátov na letný prestup na Anfield Road meno Poliaka Jakuba Blaszczykowskieho, ktorý sa napriek výbornej výkonnosti doteraz nedokázal výraznejšie presadiť v základnej zostave Borrusie Dortmund. 26-ročný záložník bol v hľadáčiku Liverpoolu už aj v minulosti.