Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.3.)

sobota, 17. marec 2012 19:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.3.) | zdroj: Jakub Vaverka & M. Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie je už za nami, no prestupové špekulácie sú stále v kurze. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie špekulácie, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Messi chce zostať v Barcelone
Lionel Messi je mužom, ktoré by chceli mať v zostave všetci tréneri na svete. Môžu si však nechať zájsť chuť, pretože argentínsky kanonier opakovane potvrdil, že Barcelonu nechce nikdy opustiť. ,,Vždy som chcel po celú svoju kariéru zostať v Barcelone. Nie som dosť starý na to, aby som bol svedkom iných skvelých tímov h histórie, ale myslím si, že Barcelona medzi ne určite patrí,” vyhlásil.

Roberto Mancini sa ospravedlnil fanúšikom
Tréner Manchestru City Roberto Mancini zobral vinu za vypadnutie z Európskej ligy na seba. ,,Ospravedlňujem sa fanúšikom. Môžem za to ja ako tréner, pretože som chyboval. Hráči urobili všetko čo mohli a som na nich pyšný,” sypal si popol na hlavu kormidelník momentálne druhého tímu Premier League.

Dortmund rekordérom Bundesligy

Borussia Dortmund dnes poobede porazila Werder Brémy 1:0 a vytvorila tak nový rekord nemeckej Bundesligy, keď neprehrala už 20 stretnutí v rade. Jediný gól zápasu si pozrite tu.

Di Matteo pozdvihol morálku
Anglické médiá svorne tvrdia, že dočasný tréner Chelsea Roberto Di Matteo pozdvihol hráčom The Blues morálku. Samotný kouč tvrdí, že s každým hráčom mal osobný rozhovor a snažil sa ho povzbudiť pred najdôležitejšou časťou sezóny. Zatiaľ sa mu to očividne darí.

United sa sústredia na ligu

Po vypadnutí najprv z Ligy Majstrov a potom aj z Európskej Ligy Manchester United už nefiguruje v žiadnej pohárovej súťaži. Red Devils však tvrdia, že teraz sa aspoň môžu naplno sústrediť na tuhý boj o titul, ktorý na zverencov Sira Alexa Fergusona čaká s ich mestským rivalom City.

Šokovaná Senica

Tréner FK Senica Stanislav Griga včera neskrýval sklamanie po prehre svojmu tímu na domácej pôde s Košicami. Hostia z východu domácich dokonale zaskočili a prezentovali sa predovšetkým vysokou efektivitou v zakončení. Záhorákom sa po prehre 0-1 poriadne vzdialil titul.

Rangers zakopol   

V tíme glasgowských Jazdcov to vrie. „Modrí“ dnes opäť zakopli, keď prehrali 1-2 na pôde Dundee United, ktorému výborne zachytal slovenský gólman Dušan Perniš. Na tretí Motherwell tak majú Rangers náskok už len chudobné tri body, pričom ich súper má ešte zápas k dobru.

AS Rím bude mať nový štadión

Dan Meis, známy americký architekt, ktorý je zároveň priateľom prezidenta klubu Thomasa Di Benedetta, by mal už v najbližšej dobe navrhnúť nový štadión pre AS Rím, ktorý by mal poňať 55 tisíc sediacich divákov. Štadión bude zrejme podobne ako nový štadión  Juventusu navrhnutý podľa anglického štýlu bez atletickej dráhy. 

Podolskeho chce aj Lazio

Lazio Rím vstúpilo do boja o Lukasa Podolskeho, ktorý je podľa správ anglických médií blízko k prestupu do Arsenalu Londýn. Taliansky plátok Corriere dello Sport však uvádza, že Lazio svoj boj o reprezentačného útočníka Nemecka len tak ľahko nevzdá.

Di Maria do apríla mimo

Šikovného ofenzívneho stredopoliara Realu Madrid stále trápia zdravotné problémy a José Mourinho sa vyjadril, že kým nebude Argentínčan úplne fit, tak ho na ihrisko nepošle. Šuškalo sa totiž, že Di Maria by mal nastúpiť už zajtra proti Malage, no „Mou“ povedal, že do konca marca Angela na ihrisko nepošle.

Odhodlaný Evra

Patrice Evra bol rovnako ako jeho spoluhráči sklamaný z vyradenia z Európskej Ligy, no kapitán United tvrdí, že Red Devils sú v súboji o titul po vypadnutí z európskej pohárovej súťaže číslo 2 ešte odhodlanejší a v ich prospech hovorí aj to, že majú oveľa lepší žreb ako ich mestský rival.