Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.3.)

nedeľa, 18. marec 2012 13:50 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (18.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.3.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

BOLTON: Včerajší súboj FA Cupu medzi Tottenhamom a Boltonom nepoznal víťaza, pretože zápas prerušila tragická udalosť. Záložník hostí Fabrice Muamba stratil vedomie krátko pred polčasom a musel byť v kritickom stave prevezený do nemocnice. Podľa najnovších informácií Muamba stále bojuje o život. ,,Fabrice je v kritickom stave, nasledujúcich 24 hodín bude kľúčových. Je to veľmi vážne, nemá cenu si niečo klamať. Keď dá  boh, tak sa z toho dostane,” povedal tréner Boltonu Owen Coyle.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson podľa denníku Sun povedal svojim hráčom, že musia vyhrať všetky zostávajúce stretnutia v tejto sezóne, inak môžu na titul zabudnúť. Je to podľa vás splniteľná úloha? Vyjadrite sa v diskusií.

MANCHESTER UNITED:
Podľa denníku Metro je Manchester United v lete pripravený zaplatiť 25 miliónov libier za Leandra Damiaa. 22-ročný brazílsky útočník pôsobiaci v tíme Sport Club Internacional je aj v hľadáčiku Tottenhamu.

CHELSEA:
Roberto Di Matteo mal byť len dočasným trénerom Chelsea kým majiteľ klubu Roman Abramovič nenájde vhodnú náhradu za André Villasa Boasa. Matteo však vyhral s Chelsea všetky doterajšie zápasy odkedy zasadol na lavičku hlavného trénera a preto fanúšikovia dúfajú, že pri tíme zostane ak sa mu podarí v podobných výsledkoch vo zvyšku sezóny pokračovať. Di Matteo však povedal, že nad touto alternatívou zatiaľ nepremýšľal. ,,To ma doteraz ani na sekundu nenapadlo. Musíme sa sústrediť na zvyšok sezóny a nepotrebujeme diskutovať o ďalších veciach,” povedal Talian.

CHELSEA:
Podľa Franka Lamparda bolo hlavnou chybou Andrého Villasa Boasa to, že sa neustále sústredil len na klubovú budúcnosť a pritom zabúdal na všedné povinnosti trénera. Ako je všeobecne známe Boas mal počas leta  výrazne obmeniť a omladiť káder a zrejme popri týchto plánoch zabúdal na plnohodnotnú prípravu na zápasy.

QUEENS PARK RANGERS:
V prípade, že sa QPR v tejto sezóne udrží v Premier League na leto údajne pripravuje príchod zaujímavej posily. Mal by sa ňou stať legendárny útočník Juventusu Alessandro Del Piero, ktorý je po 20 rokoch na odchode z tímu Starej Dámy.