Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.3.)

pondelok, 19. marec 2012 18:29 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.3.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie je už za nami, no prestupové špekulácie sú stále v kurze. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie špekulácie, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Robben stále nie je spokojný i keď má produktivitu ako hokejista
Holanďan Arjen Robben sa vyjadril, že taký týždeň, aký prežili on a jeho spoluhrači ešte nezažil. Bayern totiž v utorok zrovnal so zemou v Lige Majstrov FC Bazilej 7-0 a vo víkendovom kole Bundesligy si jeho stúpajúcu formu odniesla Hertha Berlín, ktorá Bavorom na domácom ihrisku podľahla vysoko 0-6. Napriek tomu Robben ešte nie je spokojný so svojou výkonnosťou. ,,Ja osobne na tom nie som po stránke individuálnych výkonov tak ako kedysi. Stále nie som tým starým Robbenom," vyhlásil Hoľandaň, ktorý v posledných 3 zápasoch zaznamenal 6 gólov a 7 asistencií.

Žreb FA Cupu
Včerajší žreb najstaršej klubovej trofeje na svete určil, že v semifinále FA Cupu sa stretne FC Liverpool s lepším z dvojice Sunderland/ Everton a prebudená Chelsea narazí na víťaza dvojzápasu Tottenham vs Bolton. Hlavnými favoritmi na finále sú predovšetkým Liverpool a Chelsea.

Muamba je stabilizovaný

Stav Fabrica Muambu, ktorý mal v sobotu srdcový kolaps je síce stále v kritickom stave, no lekári oznámili, že stav jeho srdca je stabilizovaný. Je však takmer na sto percent isté, že s futbalom Muamba nadobro skončil, pretože jeho srdce by ďalší podobný kolaps zrejme nevydržalo.

O titule v Premier League môže rozhodnúť až skóre
Tréner Manchestru United Alex Ferguson sa po včerajšom víťazstve jeho zverencov nad Wolves vysoko 5-0 vyjadril, že o titule môže v konečnom dôsledku rozhodnúť aj skóre. United má momentálne na druhý City náskok 4 body, pričom Citizens majú stredajší zápas s Chelsea k dobru.

33 miliónov za Hazarda?

Manchester City sa chystá v lete ponúknuť za Edena Hazara 33 miliónov libier. O Belgičana v službách francúzskeho Lille však majú záujem aj Manchester United, Chelsea či Tottenham, tak je dosť možné, že táto prestupová suma nebude konečná.

Suárez nikam nejde
Odchod Luisa Suáreza z Liverpoolu nie je na programe dňa a anglické média, ktoré špekulovali o jeho prestupe z Anfield Road sa pravdepodobne mýlili. Suárez podľa najnovších informácií práve jedná s vedením The Reds na predĺžení aktuálnej zmluvy. Tá nová by mala mať platnosť až do konca sezóny 2015/2016. ,,Rád by som tu zostal. Napriek všetkému čo sa tu stalo som tu šťastný,” vyhlásil uruguajský kanonier.

Berbatov má namierené zrejme do Nemecka
Éra Dimitara Berbatova v Manchestri United sa zrejme blíži ku koncu. Potvrdil to Bulharov agent, ktorý tvrdí, že ALex Ferguson sa snaží vybudovať nový tím na najbližšie 3-4 roky a Berbatov v jeho plánoch už nefiguruje. O Berbatova majú záujem údajne hlavne v Nemecku.

Sahin zostane v Reale Madrid
Tréner Realu Madrid José Mourinho dementoval špekulácie španielských médií podľa ktorých turecký reprezentant Nuri Sahin počas leta opustí Real Madrid a zamieri naspäť do Borussie Dortmund či anglických klubov, ktoré majú záujem o jeho sluby formou hosťovania. ,,Táto možnosť je úplným výmyslom," povedal "Special One".

Real zakopol
Real Madrid si zrejme povedal, že záver sezóny poriadne zdramatizuje.  Los Blancos totiž včera večer na svojom štadióne neudržali vedenie 1-0 s Malagou a hosťujúci Santi Cazorla v nadstavenom čase druhého polčasu vyrovnal.  Real má momentálne na druhú Barcelonu náskok ôsmich bodov, no záver sezóny bude poriadne zaujímavý. Video zo zápasu si pozrite tu.