Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.3.)

piatok, 23. marec 2012 18:51 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.3.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Zimné prestupové obdobie je už za nami, no prestupové špekulácie sú stále v kurze. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie špekulácie, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Zúfalý Ferguson?
Tréner Alex Ferguson rozpútal po výhre Manchestru City nad Chelsea menšiu mediálnu vojnu, keď sa vyjadril, že nasadenie Téveza bolo zo strany Roberta Manciniho zúfalosťou. Zúfalo však skôr vyznelo vyjadrenie „Fergieho“, ktorý akoby v boji o titul pociťoval menší strach. Čo si myslíte o Fergusonovom vyjadrení vy? Napíšte váš názor do diskusie.

Žilina chce ostať na čele
Zajtra hostí exmajster zo Žiliny pod Dubňom MFK Košice a Šošoni sa dušujú, že chcú ostať na čele Corgoň Ligy aj ďalší týždeň. Zaujímavý zápas čaká hlavne Jána Nováka, ktorý pred jarnou časťou prestúpil do Žiliny práve z Košíc, no na ihrisko sa zatiaľ v žlto- zelenom dostáva zatiaľ len sporadicky.

Rossi do Premier League?
Útočník Villarealu Giusseppe Rossi dostal od vedenia „Žltej Ponorky“ dovolenie na prestup a v lete údajne zamieri do Premier League. O talianskeho reprezentanta má záujem viacero tímov z Ostrovov, pričom sa šušká hlavne o Manchestri United, Arsenale, prípadne Manchestri City.

Blanc trénerom Chelsea?

V médiách stále neutíchajú špekulácie o údajnom novom trénerovi Chelsea a najnovší adept na post kouča The Blues je údajne tréner francúzskej reprezentácie Lorant Blanc. Bývalý futbalista Olympique Marseille sa k celej záležitosti zatiaľ nevyjadril, no pravdepodobne ide len o špekuláciu.

Rooney nechtiac zranil chlapca

Ostrostrelec Red Devils Wayne Rooney počas tréningu United nechtiac zlomil 9-ročnému fanúšikovi ruku.  Keď sa to „Wazza“ dozvedel vyjadril ľútosť nad celou záležitosťou a prisľúbil, že mladíkovi pošle podpísaný dres.

Pizzaro do Bayernu?

Claudio Pizarro má možnosť v lete odísť z Werderu Brémy a stať sa tak voľným hráčom. Ak by k tomu došlo údajne by sa ho pokúsil získať mníchovský Bayern, kde Pizzaro v minulosti pôsobil. Táto kapitola kariéry preňho však nebola príliš úspešná.

Montoya v základe

FC Barcelona má v poslednom čase problémy s postavením obrannej štvorice a podľa španielskeho denníka AS dostane v zajtrajšom zápase Kataláncov na ihrisku Mallorcy šancu mladík Martín Montoya, ktorý patrí k jednému z mnohých produktov akadémie La Masia.

Rysuje sa Van Persie – Džeko?

Vedenie Citizens už viackrát avizovalo, že sa počas leta pokúsi získať z Arsenalu Robina Van Persieho. Ak sa Gunners tohto útočníka nepodarí presvedčiť, aby podpísal novú zmluvu, tento transfer by mohol prebehnúť aj formou výmeny za Edina Džeka a finančnú kompenzáciu pre Gunners.

Téma Scholes nie je na programe dňa

Po tom ako sa Paul Scholes vrátil do veľkého futbalu udivuje všetkých fanúšikov tým, aké spoľahlivé výkony dokáže vo svojom vysokom futbalovom veku stále odovzdávať Manchestru United. Špekuluje sa preto o tom, či v Manchestri bude pôsobiť aj v budúcej sezóne. Alex Ferguson vyhlásil, že sa touto témou v klube ešte vôbec nezaoberali.

Nič ne je hotové, tvrdí Arséne Wenger

Špekulácie o prestupe Lukasa Podolského do Arsenalu neutíchajú. Naposledy sa k tejto záležitosti vyjadril sám tréner Gunners Arséne Wenger, ktorý odkázal médiám: ,,Nič nie je hotové. Zdravotnú prehliadku za sebou nemá!” Reagoval tak na informácie nemeckého denníku Bild, podľa ktorého už lekári Arsenalu Podolského vyšetrili minulý týždeň priamo v Kolíne.