Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.)

nedeľa, 25. marec 2012 11:55 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Luka Modrić je ochotný podpísať novú zmluvu s Tottenhamom a zaviazať sa mu tak na ďalšie sezóny jedine pod podmienkou, že v tíme zostane súčasný tréner Spurs Harry Redknapp. Ako je už dlhšiu dobu známe Redknapp možno klub opustí, aby viedol anglickú reprezentáciu.

TOTTENHAM:
Po sezóne by chceli na severe Londýna ešte viac posilniť útok a čoraz intenzívnejšie sa skloňuje aj meno Dembu Ba. O reprezentanta Senegalu, ktorý momentálne háji farby Newcastle, má záujem aj Chelsea, ktorá ho prirovnáva k Drogbovi.

MANCHESTER CITY:
Na zozname potenciálnych letných posíl Roberta Manciniho sa objavilo ďalšie zaujímavé meno. Citizens majú údajne veľký záujem o Javiho Martineza z Atletico Bilbao. Trhová hodnota 23-ročného španielskeho stredopoliara sa odhaduje na 20-25 miliónov eur.

CHELSEA, LIVERPOOL, MANCHESTER CITY:
Táto trojica klubov sa priznala, že by v lete radi získali Edisona Cavaniho z talianskeho Neapolu. Uruguajský kanonier sa pomaly ale isto zaraďuje medzi najlepších útočníkov na svete, čo potvrdil v tejto sezóne 27 gólmi v 38 stretnutiach. Jeho trhová hodnota sa momentálne odhaduje na 28 miliónov eur, avšak majiteľ Neapolu viac krát avizoval, že Cavaniho určite nepredá. Zlomiť by ho vraj mohla len astronomická čiastka presahujúca viac než 50 miliónov.

MANCHESTER CITY & MANCHESTER UNITED:
Do konca sezóny medzi sebou zvedú súboj o ligový titul a hneď po jej konci sa pustia do ďalšej “súťaže”, tentokrát o služby záložníka Benficy Lisabon Nicolasa Gaitana. Tvrdí to nedeľňajšie vydanie Sunday Mirrror.

MANCHESTER UNITED:
Dimitar Berbatov údajne odmietol ponuky Fulhamu a Sunderlandu a vyhlásil, že z Old Trafford prestúpi jedine do klubu, ktorý bude hrať v Lige majstrov.

INÉ:
Roy Hodgson sa nechal počuť, že by rád uvítal možnosť viesť anglickú reprezentáciu na Euro 2012. Momentálne je trénerom West Bormwich Albion.