Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.3.)

utorok, 27. marec 2012 17:53 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.3.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Zimné prestupové obdobie je už za nami, no prestupové špekulácie sú stále v kurze. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie špekulácie, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.



Najlepší je Škrtel
Stopér FC Liverpool Daniel Agger sa v rozhovore pre portal goal.com  nechal počuť, že momentálne najlepším hráčom The Reds je Slovák Martin Škrtel. Pre nášho obrancu sú tieto slova chvály istotne balzamom na dušu.  "Našim najlepším hráčom je bez pochyby Martin. Nemyslím si, že ktokoľvek iný prichádza do úvahy. Jeho hlavnou prednosťou je stálosť vo výkonoch a každou sezónou sa zlepšuje,” cituje Aggera portál goal.com.

Götze predĺžil s Borussiou
Fanúšikovia Borussie Dortmund majú ďalší dôvod na radosť. Dnes ich totiž veľmi potešila informácia o tom, že nadaný mladý záložník Mario Götze uzavrel s Borussiou novú zmluvu, ktorou sa „Osám” zaviazal až do konca sezóny 2015/2016. 19-ročný stredopoliar tak sklamal predstaviteľov Realu Madrid či Arsenalu, ktorýho ho chceli po tejto sezóne zlákať do svojich tímov.
 
Tesná výhra pomôže, tvrdí Ferguson

Sir Alex Ferguson tvrdí, že včerajšia tesná výhra jeho tímu nad Fulhamom 1-0 Manchestru United v konečnom dôsledku psychicky pomôže. V zápase, ktorému by skôr svedčal remízový stav zariadil tri body pre Red Devils Wayne Rooney, ktorý má už blízko k magickej hranici 30 gólov v sezóne.

Ranieri na odchode
Vedenie Interu Miláno  sa rozhodlo, že už nebude dlhšie čakať a začalo konať.  Po mizerných výkonoch a najmä výsledkoch skončil na lavičke Milánčanov Claudio Ranieri, ktorý potápajúci sa klub neodkázal zachrániť. Inter má už len malú šancu, aby si vybojoval vo vyrovnanej tabuľke Serie A postup do Ligy majstrov. 

Ribery čaká piskot

Záložník Bayernu Mníchov Franck Ribéry, ktorý sa nedávno vyjadril, že chce do konca kariéry zostať verný farbám Bavorov očakáva, že zajtra bude na Stade Vélodrome proti Marseille cieľom piskotu domácich fanúšikov, ktorí mu doteraz neodpustili, že klub v minulosti opustil.

Drogba sa zabával

Jedno z videí klubovej televízie Chelsea údajne poskytuje zábery, na ktorých sa Didier Drogba zabáva z Benficy Lisabon. Jeho spoluhráč David Luiz však tvrdí, že ide len o nedorozumenie a Drogba, spolu s jeho spoluhráčmi, si uvedomujú silu portugalského súpera. 

Montella do Neapolu?
V talianskych médiách sa pomaly ale isto začína diskutovať o tom, že ak Neapol neskončí v Serii A do tretieho miesta Walter Mazzarri na lavičke Partenopei skončí. Jeho nástupcom by sa mohol stať bývalý hráč AS Rím Vincenzo Montella.

Caballero bude mimo

Nepríjemná správa zasiahla káder Malagy, ktorý sa bude musieť v najbližších týždňoch zaobísť bez spoľahlivého brankára Willyho Caballera, ktorý si nešťastne zlomil ruku. Malaga sa pokúša o prienik do Ligy Majstrov, no na to, aby bola v TOP 4 potrebuje najmä zdravý káder.