Main Content

Victor Wembanyama čelil Kevinovi Durantovi: Duel dopadol lepšie pre draftovú jednotku NBA

streda, 1. november 2023 09:12 | Autor: TASR

Victor Wembanyama
Victor Wembanyama | zdroj: TASR

Basketbalisti San Antonia zvíťazili v noci na stredu v NBA na palubovke Phoenixu 115:114. O triumfe Spurs rozhodol 1,2 s pred koncom Keldon Johnson, ktorý predtým zobral loptu Kevinovi Durantovi. Johnson zaznamenal 27 bodov.

Darilo sa aj draftovej jednotke Victorovi Wembanyamovi, Francúz si pripísal na konto 18 bodov a 8 doskokov. "Počas celého zápasu sme prehrávali, no nevzdávali sme sa a bojovali až do konca. Vedeli sme, že musíme niečo spraviť, aby sme strhli víťazstvo na našu stranu. Videl som, že Durant je v rohu palubovky, snažil som sa vypichnúť mu loptu a vyšlo to,. Hovoril som si, že najhoršie by bolo, keby rozhodcovia odpískali faul, no nestalo sa tak," uviedol Johnson pre akreditované médiá. Los Angeles Clippers si poradili s Orlandom 118:102. O svojom triumfe rozhodli v tretej štvrtine, ktorú vyhrali 41:21.

Paul George zaznamenal 27 bodov, Russell Westbrook pridal 18. New York Knicke uspeli v Clevelande 109:91. Ústrednou postavou hostí bol Julius Randle, ktorý mal bilanciu 19 bodov a 10 doskokov. Jalen Brunson prispel k víťazstvu 19 bodmi.