Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.3.)

piatok, 30. marec 2012 14:11 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (30.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.3.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: V lete sa pokúsi Manchester City  o “nemožné” keď odošle Realu Madrid oficiálnu ponuku za Cristiana Ronalda. Kráľovskému španielskemu klubu údajne plánujú Citizens ponúknuť za Ronalda astronomických 80 miliónov libier, čím by pri súčasnom kurze zrejme prekonal svoj vlastný prestupový rekord, keď odchádzal pred pár rokmi z Manchestru United  do Realu.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini sa bude musieť v najbližších dvoch týždňoch zaobísť bez služieb svojho najlepšieho útočníka Sergia Aguera. Argentínsky kanonier má problémy s nohou, konkrétnosti o zranení, ktoré je vraj veľmi kuriózne, však nechcelo vedenie tímu prezradiť.

ARSENAL:
Lukas Podolski je vraj opäť o krôčik bližšie k prestupu do Arsenalu. Uvádza to nemecký denník Express, ktorý tvrdí, že túto informáciu mu potvrdil šéf 1.FC Kolín Werner Wolf. 

CHELSEA:
Včera sa v médiách objavila špekulácia o tom, že Fernando Torres rokuje s AS Rím a vraj už aj jednal o podmienkach zmluvy s rímskym klubom. Tieto fámy dnes poprel hráčov agent Antonio Sanz, ktorý vyhlásil, že ak by chcel nejaký klub Torresa kúpiť musel by najprv kontaktovať vedenie Chelsea. Tiež dodal, že žiadne rokovania neprebiehajú a zdôraznil, že Španiel má v Londýne platný kontrakt ešte na štyri sezóny.

CHELSEA:
O hráčov Chelsea je u bývalých trénerov tohto klubu veľký záujem. Guus Hiddink, ktorý momentálne trénuje ruskú Machačkalu by rád priviedol do tímu Fernanda Torresa, José Mourinho sa zaujíma o Raúla Meirelesa a Carlo Ancelotti z PSG by zas chcel kúpiť Ashleyho Colea.

CHELSEA:
Nasledujúca správa je zrejme len veľkou novinárskou kačicou, ale stojí za zmienku. Angel Di María vraj nie je spokojný s pôsobením v Reale Madrid a rád by počas leta opustil Santiago Bernabeu a prestúpil do Chelsea. Urobte si názor sami.

BLACKBURN:
V budúcej sezóne by chcel byť Blackburn silnejší a uvažuje nad tým, že sa pokúsi na trhu získať špičkového a zároveň skúseného útočníka. Do úvahy prichádza momentálne najmä meno André-Pierra Gignaca z Marseille, ktorý ako je už dlhšiu dobu známe nie je vo svojom súčasnom klube príliš spokojný.