Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.3.)

sobota, 31. marec 2012 14:00 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (31.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.3.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Fernando Torres poprel špekulácie, podľa ktorých chce opustiť po sezóne Stamford Bridge. ,,Torres mieni dodržať svoju štvorročnú zmluvu. Pod novým trénerom Di Matteom je omnoho spokojnejší a užíva si viac priestoru na ihrisku,” vyhlásil hráčov agent Antonio Sanz. 

CHELSEA:
Bývalý hráč Chelsea Londýn Marcel Desailly sa domnieva, že by sa mal dočasný tréner Chelsea Roberto Di Matteo stať stálym kormidelníkom The Blues. ,,Nech si robí Abramovič čo chce, ale ja by som naozaj rád videl Di Mattea ako stáleho trénera Chelsea. Neustále počúvame mená rôznych kandidátov, ale podľa mňa je tajomstvo úspechu práve v ňom,” vyhlásil Desailly, ktorý bol spoluhráčom Di Mattea v drese Blues medzi rokmi 1998-2002.

CHELSEA:
Bývalý tréner Chelsea a súčasný kormidelník Realu Madrid by rád zo Stamford Bridge priviedol na Santiago Bernabeu nádejného brankára Thibauta Courtoisa, ktorý momentálne hosťuje v Atléticu Madrid.

ASTON VILLA:
Veľmi nepríjemná správa obletela včera celú Premier League. Kapitánovi Aston Villy Stijanovi Petrovovi bola diagnostikovaná akútna leukémia. Podľa prehlásenia klubu mal Stiljan minulú sobotu po zápase s Arsenalom vysokú horúčku a po následných lekárskych testoch mu bola zistená táto zákerná choroba. Vedenie klubu žiada média a fanúšikov, aby momentálne rešpektovali súkromie hráča. 

MANCHESTER CITY:
Včera sme vás informovali, že Sergio Aguero si poranil nohu, avšak vedenie Citizens nechcelo bližšie informovať, o aké zranenie ide. Prezradilo len toľko, že ide o “hlúpe” zranenie, pre ktoré Aguero vynechá 2 týždne. Britské média si dali tú námahu zistiť o Aguerovom stave viac a na povrch vyplávala informácia o tom, že si Argentínec nohu poranil na mini motorke pri hraní s jeho synom. Poranenú nohu si následne vraj popálil liečivým sprejom.

LIVERPOOL:
Kenny Dalgish by mohol z Atlética Bilbao získať Markela Suasetu, ktorý je vraj na predaj za 6 miliónov libier. 24-ročný  krídelnik patrí k oporám štvrťfinalistu Európskej ligy. V tejto sezóne v 49 stretnutiach zaznamenal 10 gólov a 14 asistencií.

MANCHESTER UNITED:
Rio Ferdinand zrejme nepredĺži s Manchestrom United súčasnú zmluvu, ktorá mu končí po sezóne 2012/2013 a zamieri za Nicolasom Aneklom do čínskej ligy.

MANCHESTER UNITED:
Michael Owen je po zranení už 100% fit a tvrdí, že ak mu dá Alex Ferguson priestor v základnej zostave dokáže doviesť United k ligovému titulu.

ARSENAL:
Arséne Wenger je údajne presvedčený, že sa mu po sezóne podarí predĺžiť zmluvu s Robinom Van Persiem a Theom Walcottom.