Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.)

nedeľa, 1. apríl 2012 15:59 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Prestup Lukasa Podolskeho do Arsenalu je podľa Sunday Mirror už hotovou vecou. Nemecký reprezentačný útočník vraj prestúpil z 1.FC Kolín do Arsenalu za 10 miliónov libier. 26-ročný kanonier by mal zarábať v Arsenale od novej sezóny 80 tisíc libier týždenne.

ASTON VILLA:
Tréner Sunderlandu Martin O’Neill je presvedčený, že záložník Aston Villy Stilian Petrov zvládne svoj boj s leukémiou. Petrov odohral veľkú časť kariéry práve pod vedením tohto trénera. ,,Mentálne je veľmi silný. Veľmi silný. Pokiaľ má taký boj niekto zvládnuť, tak je to on!”

CHELSEA:
Didier Drogba bude The Blues zrejme chýbať v stredajšej odvete štvrťfinále Ligy majstrov proti Benfice Lisabon. Dôvodom je poranenie palca na nohe, pre ktoré vynechal aj včerajšie stretnutie s Aston Villou.

CHELSEA:
Na Stamford Bridge by mohol zamieriť Stevan Jovetič, ktorý len nedávno podpísal novú zmluvu s Fiorentinou. Trhová hodnota 22-ročného reprezentanta Čiernej Hory, ktorý v tejto sezóne zaznamenal zatiaľ 12 gólov, sa odhaduje na  20 miliónov eur.

EVERTON:
Tréner Evertonu David Moyes je spokojný so súčasnou formou Evertonu. ,,Keby ste mi na začiatku sezóny povedali, že sedem zápasov pred koncom sezóny budeme na siedmom mieste neveril by som vám,” vyhlásil kormidelník tímu, v ktorom pôsobí aj náš Ján Mucha.

MANCHESTER UNITED:
Vedenie Manchestru United sa najnovšie zameralo na záložníka PSV Eidhoven Kevina Strootmana, ktorý je údajne považovaný za novodobého Roya Keana, stredopoliarsku legendu United.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini údajne už nevládze ďalej akceptovať kontroverzie súvisiace s Mariom Balotellim a v lete bude súhlasiť, ak sa ho vedenie klubu rozhodne predať. Je veľmi pravdepodobné, že taliansky kanonier sa vráti do Serie A.

LIVERPOOL:
Podľa britských médií sa Kenny Dalgish zaujíma o Cristiana Tella z Barcelony. Okrem neho by rád angažoval aj obrancu Atlética Madrid Alvara Dominqueza a Wilfireda Zahu z Crystal Palace.