Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.)

pondelok, 2. apríl 2012 13:13 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Opora Spurs Gareth Bale priznal, že ak sa o jeho služby bude v lete zaujímať Real Madrid alebo FC Barcelona bude  pre neho veľmi komplikované tejto ponuke odolávať. Bale si uvedomuje, že momentálne pôsobí vo výbornom mužstve, no Barcelona a Real Madrid sú iný level.

TOTTENHAM:
Tréner tímu Harry Redknapp sa zahral na vešticu a vyhlásil, že ak jeho mužstvo vyhrá 5   z posledných siedmich ligových zápasov určite postúpi do Ligy majstrov. Spurs čakajú ešte zápasy so Sunderlandom, Norwichom, QPR, Blackburnom, Boltonom, Aston Villou a Fulhamom.

CHELSEA:
Roberto Di Matteo sa za žiadnych okolností nechce zmieriť s alternatívou, že Chelsea nepostúpi do Ligy majstrov. ,,Je to náš dlhodobý cieľ, umiestnenie v prvej štvorke je podmienkou pre štart v Lige majstrov.” Podobný názor má aj Di Matteov zverenec David Luiz. ,,Nechcem hrať Európsku ligu. Prišiel som do Chelsea s cieľom vyhrať Ligu majstrov!”

MANCHESTER CITY:
Citizens si remízou vo víkendovom kole so Sunderlandom (3-3) skomplikovali situáciu v boji o titul. Na vedúci United strácajú 2 body, no Red Devils majú dnešný zápas s Blackburnom k dobru. Edin Džeko napriek tomu nevzdáva boj o ligovú trofej. ,,Stále je pred nami sedem zápasov. Rovnako ako sme stratili body my, môžu ich stratiť aj United. Všetko je otvorené, musíme sa pokúsiť vyhrať všetky zostávajúce zápasy,” vyhlásil obávaný kanonier Bosny a Hercegoviny.

MANCHESTER CITY:
Mario Balotelli nepotreboval ani deň na to, aby na seba opäť upozornil. Po tom ako sa hádal priamo na trávniku so spoluhráčmi, kto bude zahrávať priamy kop (v stretnutí so Sunderlandom, 3:3) sa údajne v šatni ostro pohádal so spoluhráčom Yaya Tourém. Roberto Mancini následne opäť potvrdil novinárom, že Balotelli bude cez leto k dispozícií na predaj a že už nemá “nervy“ jeho excesy naďalej tolerovať.

NEWCASTLE:
,,Keď sa dostane lopta k jeho nohám je z neho kúzelník rovnaký ako trebárs Messi či Suárez. Má výnimočný talent,” takto včera pochválil výkon Ben Arfu z jeho tréner Alan Pardew po tom ako Arfa nahral na oba góly Cissého proti Liverpoolu (2:0).

LIVERPOOL
: Liverpool prehral šiesty z posledných siedmich zápasov v Premier League a už definitívne stratil akúkoľvek šancu na postup do Ligy majstrov. The Reds sa budú sústrediť aspoň na to, aby sa im podarilo zvíťaziť v FA Cupe. ,,Musíme si uvedomiť, že pokiaľ budeme držať pri sebe a budeme si veriť máme lepšiu šancu dostať sa z krízy,” vyhlásil po včerajšej prehre kormidelník tímu Kenny Dalgish.