Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.)

streda, 4. apríl 2012 12:24 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Wayne Rooney túži po tom, aby sa nezmazateľným písmom zapísal do análov svojho klubu. To by sa mu malo podariť tak, že sa stane najlepším strelcom Manchestru United v histórií. Momentálne má na konte už 175 presných zásahov a na najlepšieho strelca Red Devils Bobbyho Charlota, ktorý nastrieľal počas svojej kariéry 249 gólov, stráca aktuálne 75. ,,Bol by to pre mňa neuveriteľný pocit. Zatiaľ som ďaleko, ale dúfam, že sa mi to raz podarí,” povedal anglický útočník.

MANCHESTER CITY:
Sergio Aguero má podľa svojho svokra Diega Maradonu na viac ako Manchester City a pred sezónou podľa neho spravil chybu, že prestúpil na Edihad Stadium. ,,Urobil chybu. Je to pravda, že teraz v Manchestri žiari, ale prestup do Realu Marid by bol najlepšou vecou, ktorú by mohol urobiť,” vyhlásil legendárny Argentínec.

LIVERPOOL & CHELSEA:
V hľadáčiku talianskeho AS Rím sa ocitla dvojica obávaných útočníkov z Premier League, ktorým sa však v tejto sezóne nedarí podľa očakávaní. Ide o Luisa Suáreza z Liverpoolu a Fernanda Torresa z Chelsea. Viac informácií tu.

TOTTEHAM:
Zaujímavá posila sa pre Tottenham rysuje z Realu Madrid. Lassana Diarra nedostáva v aktuálnej sezóne pod vedením Josého Mourinha dostatok herných príležitosti a Harry Redknapp sa netají tým, že by vedel z francúzskeho záložníka v tíme Spurs „vyžmýkať” to najlepšie.

ARSENAL:
Ofenzívna opora Montpellieru, ktorý je momentálne spoločne s PSG na čele francúzskej Ligue 1, Olivier Giroud, je v hľadáčiku Arséneho Wengera. Trénerovi Gunners sa tak pred budúcou sezónou rysuje výrazne kvalitnejší útok – ak si udrží Robina Van Persieho a príde aj Podolski s Giroudom Arsenal by mohol byť v útoku veľmi silný.

ARSENAL:
Mladučký záložník Gunners Alex Oxlade-Chamberlain je presvedčený, že má už vo svojom nízkom veku čo ponúknuť anglickej reprezentácií a dúfa, že sa objaví v konečnej nominácií na Euro 2012.

QUEENS PARK RANGERS
: QPR je mužstvom, od ktorého sa po zimnom posilňovaní kádra príliš nečakalo, že by mohlo mať problémy so záchranou. Realita je však iná, najmenší londýnsky klub v Premier League je stále v zóne ohrozenia. Z nej by mali klubu pomôcť aj dvaja navrátilci do zostavy, ktorí boli dlhšiu dobu zranení. Ide o dvoch útočníkov – Dudleyho Campbella a Heidara Hulgusona.

INÉ:
Shinji Kagawa, japonská hviezda Dortmund, podľa nemeckého plátku Bild odmietla novú zmluvu navrhovanú vedením Borussie údajne preto, že chce počas tohto leta prestúpiť do anglickej Premier League.