Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.4.)

štvrtok, 5. apríl 2012 12:33 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (5.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Tréner United Alex Ferguson si dobre uvedomuje, že o majstrovskom titule môže napokon rozhodnúť aj skóre a preto ho veľmi teší, že sa jeho zverencom v poslednom období darí strieľať mnoho gólov. ,,Urobili sme veľký pokrok. Za Manchestrom City sme zaostávali o 18 gólov a teraz máme o jeden viac. Nakoniec môže rozhodnúť aj skóre,” vyhlásil.

MANCHESTER UNITED:
O služby Dimitara Berbatova, ktorý po tejto sezóne s najväčšou pravdepodobnosťou opustí Old Trafford, prejavil záujem turecký klub Galatasaray Istanbul. Berbatov sa nechal dávnejšie počuť, že prestúpi len do tímu, ktorý bude hrať Ligu majstrov.

TOTTENHAM:
Ak Harry Redknapp napokon prevezme anglickú reprezentáciu a opustí Tottenham na lavičku Spurs by mohol zasadnúť tréner chorvátskej reprezentácie Slaven Bilič. Hovorí sa aj o Antoniovi Contem, ktorý momentálne trénuje Juventus.

ARSENAL:
Do zostavy Gunners by sa mohol v závere sezóny vrátiť mladý anglický záložník Jack Wilshere, ktorý vraj už čoskoro začne trénovať s mužstvom. Wilshere v tejto sezóne neodohral žiadny zápas pre vážne problémy s členkom.

MANCHESTER CITY:
Opora ofenzívy Citizens Sergio Aguero sa rýchlo zotavuje zo svojho kuriózneho zranenia nohy (na minimotorke) a údajne stihne zasiahnuť aj do víkendového dôležitého zápasu s Arsenalom. Rovnako môže Mancini počítať aj so službami Joleona Lescotta, ktorý si úspešne doliečuje zranenie triesiel.

MANCHESTER CITY:
Ak sa Manchester City počas leta rozhodne predať Carlosa Téveza bude musieť zvážiť aj záujem Juventusu, ktorý sa podľa talksportu chystá odoslať na Etihad Stadium ponuku vo výške 40 miliónov libier.

BOLTON:
Najlepším trénerom mesiaca marec sa podľa anglickej futbalovej federácie FA stal Owen Coyle, kormidelník Boltonu, ktorý svoj tím priviedol v minulom mesiaci k deviatim bodom v štyroch zápasoch.