Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.)

piatok, 6. apríl 2012 15:09 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: O Maria Balotelliho, ktorého sa bude chcieť cez leto Manchester City “zbaviť” prejavil údajne záujem už aj milánsky Inter. Niet sa však čomu diviť nakoľko sám Balotelli sa nedávno zúčastnil tlačovej konferencie pri predstavovaní nového trénera Nerazurri Andreu Stramaccioniho.

MANCHESTER UNITED:
Michael Owen sa v tejto sezóne trápi so zraneniami a preto nemal doposiaľ výraznejšiu možnosť zabojovať o miesto v základnej zostave Alexa Fergusona. 32-ročný útočník napriek tomu nevylučuje, že s United po sezóne predĺži zmluvu. ,,Pokiaľ bude o mňa mať Manchester naďalej záujem bude to skvelé. Ak nie, pokúsim sa nájsť si angažmán v inom tíme Premier League.”

LIVERPOOL:
Dir Kuyt má napriek tomu, že v Liverpoole je zmluvne viazaný až do konca sezóny 2013/2014 zajačie úmysly a vraj zvažuje, že po sezóne Anfield Road opustí. ,,Kuyt zvažuje svoju budúcnosť. Faktom ale ostáva, že má v Liverpoole platný kontrakt,” prezradil Rob Jansen, agent holandského ofenzívneho stredopoliara, o ktorého služby má záujem hlavne AS Rím.

CHELSEA:
O služby hrdinu stredajšieho zápasu Ligy majstrov Chelsea - Benfica Lisabon (2:1) Raula Meirelesa má veľký záujem Juventus Turín, ktorý hľadá na Britských Ostrovoch vhodnú posilu do zálohy.

LIVERPOOL
: Real Madrid by počas letného prestupového termínu rád zalovil v Liverpoole, kde si vyhladol anglického reprezentanta Glena Johnsona. Ten by mohol zvýšiť konkurenciu na pravej strane defenzívy Bieleho Baletu. Trhová hodnota rodáka z Londýna sa odhaduje na 15 miliónov eur.

ARSENAL:
Arséne Wenger by rád posilnil zálohu Gunners o záložníka Fulhamu Clinta Dempseyho, ktorý má dlhodobo vynikajúcu formu. 29-ročný Američan strelil v tejto sezóne z postu pravého krídelníka už 19 gólov.

INÉ
: Budúci týždeň veľa napovie v otázke hlavného trénera Anglicka na Euro 2012. Anglická futbalová asociácia (FA) plánuje osloviť všetkých kandidátov na tento post s otázkou, či by mali záujem viesť Albion. Medzi kandidátmi nebude chýbať ani uznávaný kormidelník Tottenhamu Harry Redknapp.