Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.4.)

sobota, 7. apríl 2012 14:24 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (7.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Kormidelník Gunners Arséne Wenger vyhlásil, že v posledných rokoch Arsenal predával hráčov viac ako bolo zdravé a podobný scenár toto leto nedopustí. Prioritou klubu bude hlavne predĺžiť zmluvu s Robinom Van Persiem, ktorého sa v lete nepochybne pokúsia kúpiť viaceré veľkokluby.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson si vraj vyhliadol hneď tri posily v celku Athletica Bilbao, ktoré United vyradilo v osemfinále Európskej Ligy. Ferguson sa okrem Javiho Martíneza, o ktorom sa hovorilo v súvislosti s mužstvom z Old Trafford už dlhšie, zaujíma aj o Oscara de Marcosa a Ikera Muniaina.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson sa teší návratu portugalského záložníka Naniho, ktorý bude podľa najnovších správ k dispozícií Fergusonovi už vo víkendovom zápase United s Queens Park Rangers.

MANCHESTER CITY
: Roberto Mancini si nie je istý svojou pozíciou v tíme Manchestru City, ak sa mu nepodarí Citizens doviesť k ligovému titulu. ,,Výrazne sme sa spoločne zlepšili ako tím. Keď si však vyberiete túto prácu mali by ste vedieť, čo všetko sa môže stať. Ja s tým problém nemám,” vyhlásil Mancini.

MANCHESTER CITY:
Včera sme vás informovali o tom, že ďalším záujemcom o služby Maria Balotelliho by mohol byť Inter Miláno. Dnes vedenie talianskeho klubu tieto špekulácie potvrdilo a priznalo, že v lete sa pokúsi Balotelliho z Etihad Stadium kúpiť.

BOLTON:
Fabrice Muamba, ktorý pred pred necelými troma týždňami vystrašil všetkých srdcovým kolapsom priamo počas zápasu FA Cupu proti Tottenhamu, sa postupne zotavuje a čoskoro by mohol byť z nemocnice prepustený do domáceho ošetrovania. Stav bývalého reprezentanta Anglicka v mládežníckych kategóriách sa údajne zlepšuje každým dňom.

CHELSEA:
Roberto Di Matteo sa bude musieť v dôležitom zápase Chelsea s Wiganom zaobísť bez služieb kapitána Johna Terryho, ktorý si v stretnutí Ligy majstrov proti Benfice Lisabon zranil rebrá. Proti Wiganu nenastúpi ani Ashley Cole, ktorého trápia problémy s členkom.

LIVERPOOL:
The Reds sú údajne pripravený predať Dirka Kuyta a šokujúca je najmä cena, za ktorú ho chcú na prestupovom trhu ponúkať – len jeden jediný milión libier!