Main Content

GUARDIOLA: Ďakujem Mourinhovi za dôveru!

sobota, 7. apríl 2012 15:38 | Autor: Erik Tejedi

GUARDIOLA: Ďakujem Mourinhovi za dôveru!
GUARDIOLA: Ďakujem Mourinhovi za dôveru! | zdroj: Erik Cesc pre Sport7.sk

Bývalý záložník a súčasný tréner katalánskeho celku FC Barcelona, Pep Guardiola, reagoval počas včerajšej tlačovej konferencie na vyjadrenia trénera konkurenčného Realu Madrid Josého Mourinha. Poďakoval sa mu za dôveru, ktorú údajne vkladá do tímu "Blaugranas".

Tréner FC Barcelona Pep Guardiola sa včera na tlačovej konferencií ironicky vyjadril na adresu Portugalca Josého Mourinha, ktorému poďakoval za to, že favorizuje Barcelonu v semifinále Ligy majstrov proti Chelsea.

,,Dovoľte mi, aby som bol úprimný. Naozaj si nemyslím, že by sa vo finále stretol Real Madrid s Chelsea. Bude tam Real, alebo Bayern s Barcelonou,”
povedal Mourinho vo štvrtok, pričom si dal záležať na tom, aby naznačil, že Barcelone opäť proti Chelsea pomôžu rozhodcovia, podobne ako to bolo pred tromi rokmi tiež v semifinále tejto súťaže.

"Môžeme sa len poďakovať Mourinhovi za jeho vieru v náš tím. Sme radi, že s myslí, že postúpime do finále, avšak my to tak jednoducho nevidíme. Do májového finále môžu postúpiť všetky štyri kluby, ktoré zostali v hre,” povedal Guardiola na margo Mourinhových vyjadrení.

,,Som už unavený z týchto hier jeho mysle (Mourinhovej pozn.red),”
dodal Guardiola.

Kormidelník úradujúceho šampióna La Ligy a Ligy majstrov zdôraznil, že klub z anglickej Premier League FC Chelsea je veľmi silný. "Chelsea je veľmi skúsený klub a v posledných rokoch je jeden z najlepších na svete. Majú mnoho dobrých hráčov, ktorí sú považovaní za jedných z najsilnejších v Európe. V tejto fáze súťaže prakticky neexistuje žiadny ľahký protivník."

Prvé stretnutie týchto európskych gigantov zo západu Európy je na programe 18. apríla a koná sa na londýnskom Stamford Bridge.