Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.4.)

nedeľa, 8. apríl 2012 12:51 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (8.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Po sezóne končí Emmanuelovi Adebayorovi hosťovanie v Tottenhame a opäť sa stane podľa papierov hráčom Manchestru City, ktorý oňho však nemá záujem. Manažér Citizens Roberto Mancini  preto ubezpečil vedenie Tottenhamu, že ho môže kúpiť no upozornil, že určite nebudú jediným záujemcom, ktorý sa bude snažiť togského reprezentanta získať. Jednoducho povedané vyhrá ten kto ponúkne najviac.

MANCHESTER UNITED:
Paul Scholes sa v rozhovore pre klubovú televíziu Manchestru United vrátil k tomu, čo prechádzalo jeho návratu na trávniky, po tom ako minulé leto ukončil profesionálnu kariéru. ,,Trénovanie bolo v pohode, ale nebolo to ako hranie. Každý deň som chodil na štadión a videl našich hráčov. Priznávam, že bolo veľmi ťažké si na to zvyknúť, až kým som cez Vianoce neprišiel za manažérom porozprávať sa o návrate,” povedal Scholes, ktorý má veľký podiel na tom, že United momentálne vedú tabuľku Premier League s 5 bodovým náskokom pred Manchestrom City.

LIVERPOOL:
Prestup Andyho Carrolla do Liverpooolu sa zrejme už čoskoro zaradí do historických tabuliek najnevydarenejších prestupov v anglickej Premier League. Samotný hráč, ktorý prestúpil na Anfield Road ako veľká hviezda z Newcastle priznal, že sa nedokázal v Liverpoole adaptovať a dúfa, že ho v lete klub predá, aby mohol opäť naštartovať svoju kariéru.

MANCHESTER CITY:
Mario Balotelli určite nepatrí medzi najobľúbenejších hráčov v kabíne Manchestru City. Naposledy to potvrdil Nigel de Jong, ktorý vyhlásil, že Balotelli je v Manchestri momentálne už len preto, že kormidelník tímu je rovnako ako on Talian.

WEST BROMWICH ALBION:
Roy Hodgson prežíva výbornú sezónu na lavičke priemerného West Brwomich Albion, ktorý po včerajšej výhre nad Blackburnom má  pred zónou zostupu pohodlný náskok 11 bodov. Preto sa očakáva, že vedenie klubu ponúkne Hodgsonovi nový kontrakt. Ten vraj bude súhlasiť ale len pod podmienkou, že ak by prišla ponuka viesť anglickú reprezentáciu klub ho okamžite uvoľní.

STOKE CITY:
Podľa kormidelníka Stoke City Tonyho Pulisa by nemal jeho zverenec Peter Crouch chýbať v nominácií Anglicka na Euro 2012. ,,Croucha by som na Euro určite zobral. Je to hráč, ktorý dokáže rozhodovať zápasy a myslím si, že zahraničné tímy proti nemu hrajú veľmi neradi,” vyhlásil Pulis.