Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.4.)

pondelok, 9. apríl 2012 12:30 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (9.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Po včerajšom zápase Arsenalu s Manchestrom City (1-0) priznal tréner hostí Roberto Mancini, že sa v lete pokúsi predať Maria Balotelliho, ktorý dostal v tomto stretnutí už svoju štvrtú červenú kartu v sezóne. ,,Pravdepodobne áno. Mám ho rád ako človeka i hráča, ale v tejto chvíli mám z neho zlý pocit, lebo stráca svoj talent a svoje kvality. Dúfam, že pochopí, že sa vydal zlým smerom,” povedal po zápase Mancini.

MANCHESTER CITY:
Po včerajšej prehre s Arsenalom, po ktorej strácajú hráči Citizens na vedúci Manchester United už 8 bodov, sa podľa britských médií v kabíne Citizens strhla bitka medzi viacerými spoluhráčmi. Vedenie tímu však tieto špekulácie dnes rezolútne poprelo.

ARSENAL:
Podľa denníku Times sa Arséne Wenger obáva, že sa Manchester City pokúsi cez leto z jeho tímu kúpiť ďalších hráčov. Na trase Arsenal > Manchester City v minulosti už boli Samir Nasri, Gael Clichy, Kolo Toure a Emmanuel Adebayor. Momentálne sa hovorí hlavne o záujme Citizens o Robina Van Pan Persieho, ktorý je najdôležitejším mužom v tíme Gunners.

LIVERPOOL:
Odchod Andyho Carrolla z Liverpoolu je vraj už hotovou vecou. Uvádzajú to viaceré britské futbalové denníky, ktoré tvrdia, že výhodný predaj Carrolla bude jednou z letných priorít manažéra Kennyho Dalgisha. 

LIVERPOOL:
Ak by Kenny Dalgish nedostal po sezóne od vedenia The Reds dôveru do nasledujúceho ročníka a klub by hľadal nového trénera uruguajský útočník Luis Suárez by vraj požiadal klub o  predaj.

NEWCASTLE:
Mužstvo “Strák” je najväčším prekvapením doterajšieho priebehu Premier League a reálne bojuje o účasť v Lige majstrov. Minimálne miestenka do Európskej ligy by mala byť pre Newcastle reálna a preto tréner klubu Alan Pardew dopredu upozornil vedenie, že v budúcej sezóne bude potrebovať posilniť mužstvo aspoň o štyroch kvalitných hráčov.

FULHAM:
O oporu Fulhamu Clinta Dempseyho bude počas letného prestupového termínu veľký záujem. 29-ročný reprezentant USA zatiaľ nevie, či sa v lete rozhodne podpísať s Fulhamom novú zmluvu, alebo sa bude radšej sťahovať niekde inde. ,,Sústredím sa teraz len na zvyšok sezóny. S vedením som v kontakte, chcem počkať do konca sezóny, potom môžeme jednať,” prezradil novinárom.