Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.4.)

utorok, 10. apríl 2012 12:54 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (10.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Podľa informácií britských médií sa nebude môcť v lete Roberto Mancini spoľahnúť na ďalšiu porciu financií na nákup nových posíl. Tie bude môcť vraj do tímu priviesť len za peniaze, ktoré získa predajom súčasných hráčov Citizens. Hovorí sa najmä o odchodoch Balotelliho, Teveza a spomínal sa tiež Džeko.

MANCHESTER CITY
: Po tom ako sa dozvedel Mario Balotelli o tom, že s ním do závery sezóny už Roberto Mancini nepočíta vstúpil si do svedomia a začal sa ospravedlňovať. ,,Veľmi ma to mrzí aj vzhľadom na sklamanie, ktoré som svojím konaním vyvolal u trénera City Roberta Manciniho. Veľmi ho rešpektujem a obdivujem,” povedal Balotelli o Mancinim. Viac informácií tu.

MANCHESTER CITY:
Samir Nasri sa stavil s britskou televíznou hviezdou Pirsem Morganom, že Citizens získajú ligový titul skôr ako Arsenal. Ten kto prehrá musí venovať 10 tisíc libier na charitu. ,,Som presvedčený, že Citizens získajú trofej skôr ako Arsenal,” napísal francúzsky záložník na svojom účte na Twitteri.

CHELSEA:
Slovenský talent Milan Lalkovič sa vracia z hosťovania v ADO Den Haag do londýnskej Chelsea. Dôvodom je skutočnosť, že nedostával v holandskom tíme dostatok herných príležitosti, napriek tomu, že pôvodne tak znela dohoda medzi týmito klubmi. ,,V Haagu som vôbec nebol spokojný, a tak som sa rozprával s trénerom, že by som rád odišiel. Prebral som to aj s ľuďmi z Chelsea, bolo to pre mňa najlepšie riešenie,” povedal Lakovič. Viac informácií tu.

ARSENAL:
Tomáš Rosický prežíva v Arsenale svoje pravdepodobne najvydarenejšie obdobie. Stal sa po dlhej dobe platným členom základnej zostavy Gunners a pred blížiacim sa Euro jeho forma rastie. Rosický sa dokonca stal podľa fanúšikov londýnskeho klubu najlepším hráčom Gunners za mesiac marec. Druhý skončil v hlasovaní Theo Walcott.

TOTTENHAM:
Novou letnou posilou Tottenhamu by sa mohol stať Miloš Krasić z Juventusu Turín. Spurs sa snažili srbského záložníka získať už v zime, no vtedy ho Juventus neuvolnil. V lete vyzerá tento prestup reálnejšie nakoľko tím z Turína so službami 27-ročného stredopoliara už nepočíta.

MANCHESTER UNITED:
Paul Scholes je pripravený pokračovať vo svojej kariére aj v budúcej sezóne. Podľa denníku Times Scholes podpíše v lete s United novú ročnú zmluvu. Podmienkou Alexa Fergusona je však údajne to, aby v lete nereprezentoval Anglicko na Euro 2012.