Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.)

streda, 11. apríl 2012 12:28 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: S veľmi potešujúcou správou pre fanúšikov Gunners prišiel dnes denník Times. Známy britský plátok tvrdí, že Robin Van Persie je pripravený odmietnuť akúkoľvek lukratívnu ponuku Manchestru City a je odhodlaný pokračovať vo svojej kariére v Arsenale. Žeby sa podarilo Wengerovi holandského kanoniera napokon presvedčiť?

ARSENAL:
Podľa Daily Telegraph sa Arséne Wenger naďalej intenzívne zaujíma o Clinta Dempseyho, 29-ročného stredopoliara Fulhamu, ktorý je najvýraznejšou oporou tohto tímu v aktuálnom ročníku Premier League. Dempseya údajne záujem Guneners teší, no Fulham si ho chce za každú cenu udržať. Sám hráč vyhlásil, že o svojej budúcnosti bude uvažovať až po sezóne.

ARSENAL:
Theo Walcott sa stále nedohodol s Arsenalom na novej zmluve. Podľa britských médií sa hráčov agent a vedenie klubu nevedia dohodnúť na týždennej mzde pre mladého ofenzívneho hráča Gunners. Walcott vraj požaduje 100 000 libier týždenne, no Arsenal núka “len” 80 tisíc.

LIVERPOOL:
Po dlhej dobe sa dokázal Andy Carroll, ktorý prišiel na Anfield Road za 35 miliónov libier, výraznejšie presadiť, keď včera asistenciou a neskôr víťazným gólom zariadil víťazstvo The Reds nad Blackburnom (3:2). ,,Všetci sme verili, že to dokážeme. Myslím si, že sme mali v posledných zápasoch smolu. Teraz sa nám to vrátilo,” povedal po zápase.

LIVERPOOL: Najlepší slovenský futbalista roku 2011 Martin Škrtel odohral proti Blackburnu svoj druhý zápas v kariére ako kapitán Liverpoolu. Viac informácií nájdete tu.

MANCHESTER CITY:
Návrat Davida Silvu do základnej zostavy Citizens sa blíži, nakoľko včera už začal trénovať so spoluhráčmi. Španielsky špílmacher si poranil koleno, pre ktoré vynechal dôležitý zápas Manchestru s Arsenalom (0-1) a jeho neúčasť na trávniku bola veľmi cítiť.

MANCHESTER CITY
: To, že sa Manchester City počas leta pokúsi predať Maria Balotelliho je známe už pár dni. O služby kontroverzného talianskeho kanoniera prejavili záujem oba milánske veľkokluby Inter a AC.

CHELSEA: Frank Lampard sa stal prvým stredopoliarom v anglickej Premier League, ktorému sa podarilo nastrieľať 150 gólov. ,,Je potešujúce byť prvým hráčom, ktorému sa niečo také podarí. Som rád, že môžem Chelsea pomáhať svojimi gólmi. Som si istý,  že keď budem raz spomínať na svoju kariéru budem na tento rekord veľmi pyšný,” vyhlásil 33-ročný stredopoliar.

CHELSEA:
Branislav Ivanovič patrí v poslednom období k najlepším hráčom Chelsea a jeho trhová hodnota rastie do závratných výšok. Podľa všetkého sa ho počas leta pokúsi zo Stamford Bridge kúpiť samotný Real Madrid.