Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.)

štvrtok, 12. apríl 2012 11:40 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Frank Lampard z Chelsea po tejto sezóne neodíde, hoci jeho prestup zo Stamford Bridge bol na spadnutie hlavne v období, kedy sa The Blues nedarilo pod vedením André VIllasa-Boasa. Potvrdzuje to skutočnosť, že si ho vedenie klubu vybralo ako predstaviteľa nových dresov Chelsea na budúcu sezónu. Ak by ho plánovali predať k tomuto kroku by určite nepristúpili nakoľko Lampard v novom drese bude v úvode budúceho ročníka pravdepodobne na každom piatom billboarde v Londýne. 

CHELSEA:
Roman Abramovič má vraj naďalej dostatok zdrojov na financovanie klubu a prisľúbil, že novému trénerovi Chelsea (ktorého meno ešte nie je známe), kúpi akéhokoľvek hráča, ktorého si bude prijať. Bolo by nesporne zaujímavé sledovať ako by sa Abramovič zatváril, ak by si nový tréner vyžiadal Lionela Messiho alebo Cristiana Ronalda, ktorých trhová hodnota presahuje 100-ku miliónov eur. 

CHELSEA:
Jedným z hráčov, ktorých by chcela v lete kúpiť Chelsea je aj obranca Neapolu Christian Maggio. Hráčov agent však tvrdí, že Maggio určite zostane v budúcej sezóne v meste spod Vezuvu.

LIVERPOOL:
Zaujímavú a veľmi netypickú situáciu musia riešiť v Liverpoole. V priebehu pár dní sa im totiž nechali vylúčiť obaja brankári – Pepe Reina aj dvojka Doni. Klub tak musel povolať do tímu z hosťovania v Hulle Petera Gulacsiho.

LIVERPOOL:
Špekulácie o odchode Dirka Kuyta z Liverpoolu neutíchajú. Podľa informácií Daily Mail má holandský krídelník najbližšie kroky namierené do Feyenoordu Rotterdam, v ktorom v minulosti už pôsobil.

MANCHESTER UNITED:
Vedenie Manchestru United sa bude musieť mať v lete na pozore pred Juventusom Turín, ktorý plánuje z Old Traffordu priviesť stopéra Červených Diablov Nemanju Vidiča. Líder talianskej Serie A sa údajne zaujíma aj o Fernanda Torresa z Chelsea.

ZOSTAVA KOLA:
Populárny anglický portal goal.com zverejnil na svojej stránke ideálnu jedenástku včera dohrávaného 33. kola: Ruddy (Norwich) - Onuoha (QPR), Collins (Aston Villa), Caldwell (Wigan), Riise (Fulham) - Ben Arfa (Newcastle), Barton (QPR), McArthur, Moses (oba Wigan) - Van Persie (Arsenal), Agüero (Manchester City)