Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.4.)

piatok, 13. apríl 2012 14:40 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (13.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Červení Diabli sa stále nedohodli s francúzskym reprezentantom do 19 rokov Paulom Pogbom na predĺžení zmluvy a ako supy čakajú na príležitosť kúpiť ho viaceré veľkokluby. Veľký záujem má najmä Juventus, ktorý chce tomuto stredopoliarovi ponúknuť ročný plat vo výške 1,2 milióna eur.  Interes prejavila dávnejšie aj Chelsea.

MANCHESTER UNITED:
O záložníka Lille Edena Hazarda je záujem snáď u všetkých popredných európskych klubov. Výnimkou nie je ani Manchester City, či Real Madrid. Podľa posledných informácií anglických médií je však jeho prestup najreálnejší do Manchestru United, pričom Hazard je údajne Fergusonovou prioritou cez letné prestupové obdobie.

ASTON VILLA: Slovenský reprezentačný brankár Mario Kello má podľa Sky Sports veľmi blízko k prestupu do anglickej Aston Villy. Kello by sa tak mohol stať v priebehu posledných dvoch rokov už druhým slovenským brankárom, ktorý okúsi najslávnejšiu ligu na svete. Dúfajme však, že jeho prípadný angažmán v Aston Ville bude oveľa vydarenejší ako ten Jána Muchu v Evertone.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini neverí, že sa jeho Manchestru City podarí ešte dobehnúť Manchester United v tabuľke a to aj napriek tomu, že Citizens skresali vďaka prehre Red Devils s Wiganom (0:1) náskok United na 5 bodov. ,,United majú fantastický tím a myslím si, že o svoj celý náskok už nemôžu prísť. Majú hlavne skúsenosti, ktoré my nemáme.”

MANCHESTER CITY:
Mario Balotelli sa podľa svojho agenta udobril s trénerom Robertom Manicinim a zostane v Manchestri City aj v budúcej sezóne. Agent kontroverzného talianskeho útočníka Mino Raiola  včera pricestoval do Manchestru a média sa domnievali, že prichádza jednať o Balotelliho prestupe. Raiola ich však prekvapil: ,,Áno, som v Manchestri ale nie kvôli jednaniu o prestupe. Hovoril som s Manicinim aj Balotellim a túto chvíľu sa situácia upokojila. Manchester City nemá záujem Maria predať.”

ARSENAL: Yossi Benayoun, ktorý si zahral už v štyroch anglických tímoch a momentálne hosťuje v Arsenale (z Chelsea) ešte nevie, kde bude pôsobiť v budúcej sezóne. ,,Nie je jednoduché baviť sa teraz o budúcnosti. V súčasnosti obetujem všetko Arsenalu a potom uvidíme kto sa ako rozhodne,” vyhlásil v rozhovore pre fifa.com.

ARSENAL:
Arséne Wenger by cez leto rád vystužil obranu svojho tímu. Veľký záujem má o stopéra Valencie Adila Ramiho, ktorého sme včera zaradili do ideálnej jedenástky týždňa podľa Sport7.sk. Wenger sa naďalej zaujíma aj o dvojicu z Ajaxu Amsterdam - Jana Vertonghena a Christiana Eriksena.