Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Tipy dňa na tenis - sobota (14.4.)

piatok, 13. apríl 2012 23:00 | Autor: David Pavlík

PRE TIPUJÚCICH: Tipy dňa na tenis - sobota (14.4.)
PRE TIPUJÚCICH: Tipy dňa na tenis - sobota (14.4.) | zdroj: David Pavlík pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel našej pravidelnej dennej rubriky s tipmi na zaujímavé tenisové zápasy, ktoré by nemali ujsť vašej pozornosti. Tentokrát sme pre vás vybrali zápas WTA v Barcelone a ATP z Casablancy.



Sara Errani (7) – Carla Suarez-Navarro

WTA Barcelona, 14.4.2012, semifinále


Podobne ako vo včerajšej analýze aj dnes sa v nej objavuje meno španielskej tenistky Suarezovej-Navarrovej. Španielka prekvapila štvrťfinálovým víťazstvom nad Rumunkou Halepovou a dosiahla tak suverénne najlepší výsledok. Jej cestu bude chcieť zastaviť turnajová sedmička, Talianka Sara Erraniová, ktorá medzi najlepšou osmičkou bez väčších problémov zdolala turnajovú dvojku a výbornú antukárku, Nemku Goergesovú 6:2,6:3.

ANALÝZA: Obe hráčky zatiaľ prechádzajú turnajom bez straty setu. Určite uvidíme vyrovnaný duel, Talianka i Španielka sú výbornými antukárkami, za hráčku , ktorá bude odchádzať porazená , by som podobne ako včera tipoval španielsku tenistku. V prospech Erraniovej hovrí vydarenejšia sezóna i fakt, že si poradila s tak výbornými hráčkami na antuke ako sú Beguová či Goergeosová. Očakávam trojsetový duel so štastnejším koncom pre turnajovú sedmičku.

Náš tip na tiket: Víťazstvo Sara Errani (kurz okolo 1,50)



Albert Ramos-Vinolas (7) – Igor Andreev

ATP Casablanca, 14.4.2012 , semifinále

Na antukovom turnaji v marockej Casablance sa o postup do finále pobijú Španiel Ramos-Vinolas a Rus Andreev. 24-ročný španielsky tenista, ktorý je v súčasnosti na 52.priečke v rebríčku ATP, nestratil na svojej ceste medzi elitnú štvoricu ani set. Na jeho rakete ostal krajan Riba, Rumun Hanescu a medzi najlepšou osmičkou i Francúz Chardy. Ruský súper stratil na ceste medzi najlepšie kvarteto jediný set, v osemfinálovom dueli proti Uzbekovi Istominovi. Z turnaja však vyradil výborných Španielov, Garciu-Lopeza i Montanesa.

ANALÝZA: Vo vzájomnej bilancii má navrch turnajová sedmička, ktorý vyhral oba predošlé vzájomné duely, naviac oba boli hrané na ronvakom povrchu ako ten zajtrajší. V oboch dueloch sa odohrala vyrovnaná partia a rovnako i zajtra budeme s veľkou pravdepodobnosťou svedkami trojsetového duelu. Určiť favorita duelu je v tomto prípade nesmierne ťažké, z postupu by sa ale zajtra po prvýkrát vo vzájomných konfrontáciách mohol tešiť ruský tenista. Stavíme na jeho postup v tipovacej lige s kurzom 2,35.

Náš tip na tiket:
Víťazstvo Igor Andreev (kurz okolo 2,35)