Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.4.)

sobota, 14. apríl 2012 14:21 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (14.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Podľa denníku Metro je Barcelona pripravená cez leto zaslať oficiálnu ponuku Tottenhamu za stredopoliara Garetha Balea vo výške 30 miliónov libier. Včera sme vás v novinkách dňa informovali o tom, že Bale bude na predaj jedine v prípade, ak sa Tottenhamu nepodarí postúpiť do Ligy majstrov.

TOTTENHAM:
Verdan Čorluka sa zrejme v budúcej sezóne už nevráti do Tottenhamu, z ktorého odišiel na hosťovanie do bundesligového Leverkusenu. ,,Nevidím dôvod prečo by som nemohol zostať v Leverkusene,” vyhlásil chorvátsky obranca.

ASTON VILLA:
Slovenský reprezentačný brankár Marián Kelo, ktorý je momentálne voľným hráčom, podľa informácií Britských médií dostane možnosť presadiť sa v mužstve Aston Villy a to údajne formou skúšobnej spolupráce. Ak sa uchytí nahradí v tíme Villans odchádzajúceho Brada Guzana. ,,Skúmame Kellovu situáciu, to však neznamená, že ho angažujeme. Sledujeme viacerých brankárov, pozveme si ich na skúšky,” povedal tréner Aston Villy Alex McLeish.

MANCHESTER CITY:
Kanonier Citizens Sergio Aguero poprel, že by chcel cez leto odísť z Manchestru United. ,,Nie je to vôbec pravda. Som tu šťastný, futbal si tu užívam,” vyhlásil jednoznačne argentínsky útočník, ktorý prišiel na Ehitad Stadium minulý rok z Atlética Madrid.

MANCHESTER CITY:
O obrancu Citizens Aleksandra Kolarova sa podľa najnovších informácií zaujíma Inter Miláno. Informácia mierne prekvapila všetkých zainteresovaných, nakoľko sa skôr očakávalo, že Nerazurri budú chcieť získať z Manchestru Maria Balotelliho.

QUEENS PARK RANGERS:
Adel Taarabt sa netají tým, že by chcel po sezóne odísť z Queens Park Rangers a vyskúšať pôsobenie v inom klube. Údajne je naklonený prestupu do Wolfsburgu, ktorý oňho prejavil záujem.

LIVERPOOL:
Na zozname mien plánovaných letných posíl Liverpoolu sa ocitlo meno mexického záložníka Hectora Herreru. Ide o 21-ročného perspektívneho stredopoliara CF Pachuca, ktorý v doterajšej kariére na seba najviac upozornil v juniorských výberoch reprezentácie svojej krajiny.