Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.4.)

nedeľa, 15. apríl 2012 13:24 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (15.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.



MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson má na zozname prípadných letných posíl naďalej aj meno mladíka z Athletico Bilbao Ikera Muniaina, ktorého mnohí označujú za nového Messiho. Len 19-ročný španielsky supertalent odohral v tejto sezóne už 52 zápasov s bilanciou deviatich gólov a ôsmych asistencií. Muniain si dokonca už odkrútil aj premiéru za seniorskú reprezentáciu Majstrov sveta z roku 2010.

MANCHESTER UNITED:
Okrem Muniaina sa Ferguson podľa Sunday Express zaujíma aj o Edena Hazarda, Alexa Witsela a Nicolasa Gaitana.

CHELSEA: Podľa bývalého trénera Barcelony Raddyho Antica rozhodne v semifinále Ligy majstrov medzi Chelsea a Barcelonou výkon Branislava Ivanoviča, ktorý zrejme dostane na starosti mimoriadne ťažkú úlohu - zastaviť Lionela Messiho. 

CHELSEA: Chelsea predstavila ako prvý veľký klub nové dresy na budúcu sezónu. Pozrite si ich tu.

MANCHESTER CITY: Novou letnou posilou Manchestru City by sa mohol stať argentínsky záložník Athletica Bilbao Ander Herrera. Ide o mladého 22-ročného stredopoliara, ktorý patril do úspešnej reprezentácie Španielska do 21 rokov. Herrera v tejto sezóne odohral za Bilbao už 45 zápasov s bilanciou štyroch gólov a 11 asistencií.

MANCHESTER CITY:
Podľa Sunday Mirror má Bayern Mníchov veľký záujem o útočníka Citizens Edina Džeka. Odchod reprezentanta Bosny a Hercegoviny z Etihad Stadium pritom nie je vôbec vylúčený, pretože Citizens majú v súčasnosti na útočnom poste pretlak kvalitných útočníkov, okrem Džeka aj Balotelliho, Tevéza a Aguera.

MANCHESTER CITY:
Kapitán Manchestru City Vincent Kompany po včerajšej vysokej výhre Citizens nad Norwichom (1:6) vyhlásil, že sa nezaujíma o výsledky Manchestru United, na ktorý momentálne strácajú Citizens v tabuľke 2 body. ,,O výsledky United sa nestaráme. Musíme ukázať čoho sme schopní a dokončiť sezónu tak, aby sme nemuseli nič ľutovať,” povedal robustný Belgičan.

TOTTENHAM:
Spurs by radi využili príležitosť získať 19-ročného Ezekiela Freyersa z Manchestru  United, ktorému končí po sezóne na Old Trafford zmluva. United s nim zdá sa nový kontrakt nepodpíšu a tak bude voľným hráčom.

LIVERPOOL:
Napriek tomu, že Jamie Carragher nedostáva v zostave Liverpoolu na poste stopéra dostatok herných príležitosti o odchode z Anfiel Road vôbec nepremýšľa. ,,Viem, že nie som členom základnej zostave, ale ak je niekto zranený som tu na to, aby som pomohol. O odchode by som nikdy neuvažoval,” povedala klubová ikona.