Main Content

LIONEL MESSI: Chelsea je iný level ako Levante

pondelok, 16. apríl 2012 13:08 | Autor: Erik Tejedi

LIONEL MESSI: Chelsea je iný level ako Levante
LIONEL MESSI: Chelsea je iný level ako Levante | zdroj: Erik Cesc pre Sport7.sk

Argentínsky útočník Blaugranas Lionel Messi po zápase s Levante (1-2) zdôraznil, že nadchádzajúci stretnutie s Chelsea v Lige majstrov bude pre Barcelonu oveľa náročnejšie.

Lionel Messi na tlačovej konferencií upozornil, že stredajší zápas Ligy majstrov proti Chelsea bude pre Barcelonu ešte ťažšou skúškou než zápas s piatim tímom La Ligy, Levante, v ktorom Blaugranas “ubili“ víťazstvo 1:2. Argentínsky útočník, ktorý strelil Levante dva góly, priznal, že zápasy s Chelsea sú vždy mimoriadne náročné.

"Musíme hrať rovnako ako doteraz. Máme dosť času na to, aby sme sa na Chelsea pripravili. Tento zápas bude pre nás veľmi dôležitý. Jednoznačne to bude náročnejší zápas ako s Levante," uvádza Messi na oficiálnej stránke klubu a vracia sa aj k víkendovému zápasu: "Vedeli sme, že to nebude ľahký zápas, Levante prežíva fantastickú sezónu. Veci sa však pre nás vyvíjajú dobre. Najdôležitejšie je, že sme stále boji o titul. Som rád že som proti Levante skóroval a že sme vyhrali aj vďaka mne," dodal Messi.

Messi v tejto sezóne La Ligy strelil už 41 gólov a spoločne s Ronaldom cez víkend prekonali minuloročný rekord portugalského kanoniera Realu Madrid. Obom ostáva dohrať do konca sezóny ešte 5 ligových stretnutí a preto sa očakáva, že tento rekord ešte porastie. 

Argentínčan kraľuje aj tabuľke strelcov Ligy majstrov. V tomto ročníku zaznamenal už 14 gólov, čo je tiež rekordné číslo. Či sa mu podarí tento rekord ešte zveľadiť bude podľa bývalého trénera Barcelony Raddyho Antica závisieť aj od výkonov obrancu “The Blues” Branislava Ivanoviča. Ten prežíva najlepšiu sezónu v kariére a Antic tvrdí, že práve on je obrancom, ktorý dostane Messiho na starosti. Ak predvedie životné výkony vraj môže nakloniť misky váh na stranu anglického klubu ...