Main Content

Futbalové EURO v Niké – tipéri si rozdelia 2 milióny €!

utorok, 11. jún 2024 11:59 | Autor: Redakcia Sport7.sk

Niké
Niké | zdroj: Niké

Futbalové EURO začína v Niké už dnes. Práve dnes štartuje kampaň s názvom Tipérske milióny, kedy Niké medzi tipérov rozdelí 2 milióny eur!

Futbalová horúčka stúpa. Do začiatku úvodného výkopu otváracieho duelu ME 2024 zostáva už len pár dní. Favoritov na víťazstvo je viacero, ale Slováci majú relatívne jasno.

„Až 63 percent tipuje na celkového víťaza Anglicko v kurze 4,00,“ hovorí hlavný bookmaker Niké Richard Slušný. Nasledujú Francúzi a domáci Nemci. Naopak, priveľmi sa neverí Slovákom. Bookmakeri ich zaradili až na 4. miesto, ale zospodu. Na ich triumf je vypísaný kurz 240. „Tipéri našim reprezentantom najviac veria v súboji s Rumunskom, kde našu výhru tipuje 58 percent. V súboji s Ukrajinou nám verí iba 14 percent a najmenej je to v stretnutí s Belgickom, kde triumf našich tipujú len dve percentá,“ dodáva Slušný. 

Niké - EURO 2024
Niké - EURO 2024 | zdroj: Niké - EURO 2024

Mnohým tipérom sa na vrcholných podujatiach darí trafiť životné tikety. Také by sme určite dopriali aj nasledujúcim frajerom. Hovorí opäť Slušný. „Jeden tipér si podal za 15 eur celkové víťazstvo Slovenska. Vyhrať môže 3600 €. Ďalší tipér tipuje výhry našich vo všetkých dueloch základnej časti. Ak sa zrodí takýto scenár, vyhrať môže 5538 €.“

Najviac však na Slovákoch môže vyhrať iný tipér. „Pred finále Ligy majstrov si zostavil tiket s tromi príležitosťami. Najprv tipoval minimálne 7 rohov Dortmundu, čo mu vyšlo. A čaká ešte na finále Mexika na Copa America, či postup Slovenska do štvrťfinále ME. Ak by sa takýto scenár zrodil, vklad 50 eur by premenil na výhru 10 931 €,“ prezradil hlavný bookmaker Niké.

Niké
Niké | zdroj: Niké

Nech už máte akéhokoľvek favorita, vyberte si ho na svoje tikety v Niké. Už v piatok štartujú Tipérske milióny. Každé tri dni v nich Niké rozdelí medzi tipérov 200 000 € v nikoch. A keďže hracích kôl kampane je rovno desať, celkovo si tipéri medzi sebou rozdelia rovné 2.000.000 € v nikoch! Pozor, začíname už v piatok 14. júna!