Main Content

Správy dňa zo sveta tenisu (17.4.)

utorok, 17. apríl 2012 18:08 | Autor: David Pavlík

Správy dňa zo sveta tenisu (17.4.)
Správy dňa zo sveta tenisu (17.4.) | zdroj: Dávid Pavlík pre Sport7.sk

Pripravili sme pre vás to najdôležitejšie, čo sa udialo v tenisovom svete počas dnešného dňa. Výsledky, vyjadrenia, správy. To všetko nájdete v našej pravidelnej rubrike.

Krajan od Cibulkovej k Jankovičovej
Željko Krajan dlho bez zverenkyne nezostal. Po tom , čo sa pred pár dňami skončila jeho spolupráca s našou jednotkou Dominikou Cibulkovou, sa dohodol so Srbkou Jelenou Jankovičovou. Tá je len o jednu priečku nižšie ako Dominika, patrí jej 18.miesto v rebríčku WTA.
 
Šarapovová s novým strihom
Svetová dvojka, Maria Šarapovová predstavila fanušikom na sociálnej sieti svoj nový účes. Naživo si ho jej priaznivci budú môcť pozrieť v Stuttgarte, kde by sa mala predstaviť najbližšie.
 
 
Bartoliová definitívne bez olympiády
Svetová sedmička, Francúzka Marion Bartoliová definitívne stratila šancu hrať na blížiacich sa LOH v Londýne. Dôvodom je nesplnenie podmienky o reprezentovaní krajiny vo Fed Cupe
 
Beckov návrat sa odkladá
Slovenská mužská tenisová trojka, Karol Beck napokon odložil svoj návrat na dvorce na 7.mája. Namiesto turnaja v Taiwane tak budú miestom návrate grécke Atény. "Na Taiwan nepôjdem, ešte nie som dobre pripravený. Začnem až v Aténach," uviedol pre agentúru SITA 30-ročný zvolenský rodák.
 
Murray začal v Monte Carle suverénne
Svetová štvorka, Brit Andy Murray stratil v druhom kole Masters turnaja v monackom Monte Carle v súboji so Srbom Troickim len tri gemy. Ďalej idú aj Švajčiar Wawrinka, Španiel Verdasco i Francúz Tsonga.
 
Wozniacká obeťou médií, prekrútili jej slová o platoch tenistov
Svetová šestka, Dánka Wozniacká vraj podľa médií prehlásila, že zárobky v tenise sú oproti iným športom primalé."Domnievam sa, že tenisti sú v skutočnosti podhodnotení, ale možno som trochu zaujatá. Mám rada pocit, že za svoju drinu dostávam toľko, koľko si zaslúžim," povedala 21-ročná Dánka.  Sama sa však proti takémuto vyjadreniu ohradzuje : "Je kompletne nepravdivé, že som čosi také povedala. Som veľmi šťastná, že môžem viesť skvelý život vďaka niečomu, čo milujem!"