Main Content

PREMIER LEAGUE: Hneď v prvom kole čaká fanúšikov megašláger dvoch gigantov

streda, 19. jún 2024 08:54 | Autor: TASR

Premier League
Premier League | zdroj: Premier League

Futbalisti Manchestru City odštartujú novú sezónu anglickej Premier League šlágrom proti Chelsea. Úradujúci majstri vycestujú na Stamford Bridge, v Londýne sa proti sebe predstavia tréner Pep Guardiola a jeho bývalý asistent Enzo Maresca.

Duel je na programe v nedeľu 18. augusta o 17.30 h. Premier League odštartuje v piatok 16. augusta zápasom medzi Manchestrom United a Fulhamom, na domácej pôde sa predstaví víťaz Pohára FA. Arsenal, ktorý skončil v uplynulej sezóne druhý, čaká duel na Emirates Stadium proti Wolverhamptonu Wanderers.

Aston Villa sa po vydarenej sezóne, v ktorej obsadila 4. miesto a zabezpečila si účasť v Lige majstrov, stretne s West Hamom. Nováčikov čakajú ťažkí súperi. Ipswich Town, ktorý sa do najvyššej súťaže vracia po 22 rokoch, sa stretne s Liverpoolom a Leicester si zmeria sily s Tottenhamom. Southamton sa predstaví na pôde Newcastlu United. V ďalších zápasoch sa stretnú Everton s Brightonom, Nottingham s Bournemouthom a Brentford doma vyzve Crystal Palace. Informácie priniesla agentúra Reuters.