Main Content

Správy dňa zo sveta tenisu (18.4.)

streda, 18. apríl 2012 18:52 | Autor: David Pavlík

Správy dňa zo sveta tenisu (18.4.)
Správy dňa zo sveta tenisu (18.4.) | zdroj: Dávid Pavlík pre Sport7.sk

Pripravili sme pre vás to najdôležitejšie, čo sa udialo v tenisovom svete počas dnešného dňa. Výsledky, vyjadrenia, správy. To všetko nájdete v našej pravidelnej rubrike.


Djokovič i Nadal v Monte Carle bez problémov do 3.kola
Dvaja najlepší hráči sveta, Novak Djokovič i Rafael Nadal nemali väčšie starosti s postupom do 3.kola Masters turnaja v monackom Monte Carle. Djokovič zdolal Taliana Seppiho 6:1,6:4 , Nadal si poradil s Fínom Nieminenom 6:4,6:3 a úspešne vykročil už za ôsmim titulom z tohto podujatia v rade. Naopak, nedarilo sa svetovej šestke, Davidovi Ferrerovi, ktorý v dvoch setoch podľahol Brazílčanovi Bellucimu.
 
Španielsko súboj so Slovenkami dopredu nevzdáva
Kapitánka španielskeho fedcupového tímu, Arantxa Sánchezová-Vicariová považuje naše družstvo za favorita víkendového duelu, šance však vidí 50:50. "Všetky body považujem za získateľné a vyhliadky na celkový úspech vidím 50:50. Kľúčom bude dobrý začiatok v sobotu. Odovzdáme 100 percent. Verím môjmu tímu a očakávam burcujúcu divácku kulisu."
 
Šarapovová si vystrelila, nový účes bol vymyslený
Maria Šarapovová vyvrátila fámy o skrátení svojho účesu. Včera síce zverejnila fotografie , na ktorých mala krátke vlasy, no už dnes potvrdila, že to bola len parochňa a zverejnila nové fotografie s tradičným účesom.
 
 
Isner s túžbou mixu na LOH s Williamsovou
Svetová mužská deviatka, John Isner vyslovil túžbu zahrať si na olympiáde v Londýne v mixe po boku krajanky , Sereny Williamsovej. Po bratoch Bryanovcoch, či Roddickovi je ďalším tenistom, ktorý oslovil jednu z najlepších tenistiek planéty.
 
Čepelová späť na dvorci
Slovenská ženská tenisová štvorka, Jana Čepelová sa po problémoch s chrbtom vrátila na dvorce a začala trénovať. Najbližšie by sa mala predstaviť od 30. apríla na antukovom turnaji ITF s dotáciou 25 000 USD vo Švajčiarsku.
 
Polášek skončil v osemfinále
Filip Polášek s deblovým partnerom, Čechom Čermákom skončili v 2.kole štvorhry na Masters podujatí v Monte Carle, keď podľahli páru Marach, Peya 6:7(4),3:6.