Main Content

Fanúšikovia Severného Macedónska pobavili: Prečo nespoznali Mareka Hamšíka?

piatok, 28. jún 2024 14:53 | Autor: TASR

Marek Hamšík
Marek Hamšík | zdroj: TASR

Futbaloví fanúšikovia so Severného Macedónska nespoznali Mareka Hamšíka, ktorý je už nejaký čas bez svojho dlhé roky charakteristického účesu. Bývalý slovenský kapitán pôsobí na ME v Nemecku ako manažér tímu a asistent trénera Francesca Calzonu.

V Mainzi, kde majú "sokoli" rozložený hlavný stan, ho skupinka futbalových priaznivcov nespoznala na prechádzke. Fanúšikovia najprv požiadali Hamšíka o fotku ako náhodného okoloidúceho. "Bol som sa tu pred pár dňami prejsť a bola tam skupinka Macedóncov. Chceli, aby som ich odfotil. Potom som im povedal, že poznám ich bývalého kapitána Gorana Pandeva," opísal situáciu Hamšík. Skupinka však naďalej nevedela, koho stretla.

Bývalý stredopoliar musel pripomenúť, že pôsobil ako kapitán Neapola, kde hral aj s Pandevom: "Hovorím im: 'Bol som kapitán Neapola'. Vtedy skoro odpadli, neverili tomu, išli si ma googliť. Následne sme sa odfotili." Napriek tomu sa k "číru" už vrátiť neplánuje. "Nechýba mi. Patril ku mne ako k hráčovi, ale ako k trénerovi už nie," dodal Hamšík, ktorý má na konte najväčší počet reprezentačných štartov za Slovensko (138).