Main Content

Správy dňa zo sveta tenisu (19.4.)

štvrtok, 19. apríl 2012 16:32 | Autor: David Pavlík

Správy dňa zo sveta tenisu (19.4.)
Správy dňa zo sveta tenisu (19.4.) | zdroj: Dávid Pavlík pre Sport7.sk

Pripravili sme pre vás to najdôležitejšie, čo sa udialo v tenisovom svete počas dnešného dňa. Výsledky, vyjadrenia, správy. To všetko nájdete v našej pravidelnej rubrike.


Djokovič prišiel o starého otca
Najlepší tenista sveta, Novak Djokovič prišiel o svojho starého otca. Napriek tomu dnes nastúpil na osemfinálový duel turnaja v Monte Carle proti Ukrajincovi Dolgopolovovi.
 
Murray, Berdych i Tsonga v Monte Carle do štvrťfinále
Súboj Murray – Berdych uvidíme vo štvrťfinále Masters turnaja v monackom Monte Carle. Murraymu skrečoval Francúz Benneteau v prvom sete, Berdych zdolal po trojsetovom boji Japonca Nishikoriho. Postupuje i svetová päťka, Francúz Tsonga, ktorý o svoj servis v súboji so Španielom Verdascom neprišiel ani raz a zvíťazil 7:6(7),6:2.
 
Češky sa pred duelom s Taliankami poriadne vyparádili
České tenistky sa pred víkendovým duelom semifinále Fed Cupu proti Taliansku predviedli v šatách, ktoré budú mať oblečené i na oficiálnej večeri. No čo myslíte, pristanú im?
 
 
Lipták i Hantuchová sa zhodujú: ,,Španielky nemôžeme podceniť
Kapitán nášho fedcupového tímu Matej Lipták i tímová dvojka Daniela Hantuchová pred víkendovým duelom proti Španielsku priznávajú, že náš tím bude favoritom, no Španielky nemôžu podceniť. V domácom tíme by sa v pozícii singlistiek mali predstaviť Soler-Espinosová a Dominguezová-Linová.
 
V hlavnej súťaži Roland Garros pätica našich
Slovenský tenis bude mať na blížiacom sa grandslamovom turnaji Roland Garros päťčlenné zastúpenie. V ženskej časti budú slovenské farby hájiť Daniela Hantuchová, Dominika Cibulková i Magdaléna Rybáriková. Medzi mužmi sú zo Slovákov nad čiarou hlavnej súťaže Lukáš Lacko a Martin Kližan, solídnu šancu vyhnúť sa napokon kvalifikácii má Karol Beck.