Main Content

Rodák, Šporar či Kaprálik: Bol Slovan Bratislava v hre o tieto zaujímavé mená?

streda, 10. júl 2024 07:30 | Autor: TASR

Andraž Šporar
Andraž Šporar | zdroj: TASR

Generálny riaditeľ futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. označil sezónu 2024/25 za rozhodujúcu z pohľadu budúcnosti pre slovenského sériového šampióna.

Slovan sa počas leta zaoberal viacerými možnosťami na prestupovom trhu, keďže v médiách rezonovali správy o tom, že Slovan má záujem o svojho bývalého útočníka Andraža Šporara, slovenského reprezentačného brankára Mareka Rodáka či mládežníckeho reprezentanta Adriána Kaprálika z MŠK Žilina.

"To všetko stojí enormné množstvo financií. Hráčom musíme ponúknuť aj vízie, aby videli, že klub má európske parametre. To sú jednak plné tribúny a na druhej strane financie, aby sme ich boli schopní do klubu priniesť. Urobili sme prestupy, ktoré sme chceli, ale sú aj také, ktoré sa nám nepodarili dotiahnuť," vyjadril sa Kmotrík.

Slovan v súčasnosti doťahuje príchod brankára, keďže po predošlej sezóne skončil Milan Borjan a v úvode sa bude mužstvo spoliehať na Martina Trnovského. "Uvidíme, či sa to podarí do piatka. Na trhu ich bolo veľa, ale tých, čo sme chceli, boli pridrahí alebo mali iné predstavy o zmluve. Dohoda musí byť na oboch stranách, preto verím, že dobrý brankár príde v piatok, najneskôr v sobotu a bude platný člen tímu a brankár výbornej úrovne," povedal Vladimír Weiss st., hlavný tréner Slovana.

"Belasí" začnú sezónu duelom 1. predkola Ligy majstrov, v ktorom v stredu na Tehelnom poli privítajú klub FC Struga zo Severného Macedónska.